​​​​Nokia producent HMD Global går i skyen
Hjem SAP ​​​​Nokia producent HMD Global går i skyen

​​​​Nokia producent HMD Global går i skyen

Af Redaktionen

HMD Global Oy (HMD) fremstiller Nokia-telefoner og har hovedkontor i Espoo, Finland.

​​​​Nokia producent HMD Global går i skyenVirksomheden vokser kraftigt og besluttede derfor at flytte sin forretning til skyen ved hjælp af SAP S/4HANA Cloud. Den nye cloud-baserede forretningsløsning håndterer nu alle HMDs forretningsprocesser og dækker virksomhedens aktiviteter i over 80 lande.

Baggrunden for overgangen til SAP S/4HANA Cloud er HMD’s meget stærke vækst i de senere år og det voksende netværk af partnere og underleverandører. Ekspansionen betød, at HMD ønskede et robust forretningssystem i skyen, som også kunne bruges af HMDs kunder og partnere.

– Fordelen ved SAP S/4HANA Cloud er, at systemet let kan integreres med andre virksomheders digitale systemer via SAP Cloud Integration Service. Så nu kan vi arbejde endnu tættere på vores kunder, forhandlere og partnere. At integrationen har været så nem, har også hjulpet os med at fortsætte med at vokse, især hos telekomoperatører på det amerikanske marked, siger Jussi Sorvali, Chief Information Officer hos HMD Global.

Da HMD blev etableret i 2016, valgte man SAP Business ByDesign forretningsløsningen i første omgang. Senere da en større ekspansion tog fart besluttede HMD at begynde overgangen til SAP S/4HANA Cloud. En opgave, der tog mindre end et år, da HMD valgte en standardløsning uden større ændringer og specielle tilpassede løsninger. Der var heller ikke behov for at migrere gamle miljøer til nye, og alle systemopdateringer er gået glat på grund af de få justeringer af løsningen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>