​ Phoenix Contact Innovation Ventures investerer i mobile robotter
Hjem Nyheder ​ Phoenix Contact Innovation Ventures investerer i mobile robotter

​ Phoenix Contact Innovation Ventures investerer i mobile robotter

Af Redaktionen

I maj blev Phoenix Contact Innovation Ventures aktionær i den hollandske virksomhed Unconstrained Robotics B.V. – også kendt som Accerion – via LIOF, en lokal investeringsfond.

​ Phoenix Contact Innovation Ventures investerer i mobile robotterAccerion er en teknologivirksomhed, som udvikler og sælger infrastrukturløse systemer til mobile robotter og automatiserede køretøjer. Siden Willem-Jan Lamers og Vincent Burg grundlagde virksomheden i 2015, har den konstant udviklet og forbedret sine positioneringssystemer. De benytter gulvet til at beregne robottens position. Sikker navigation i lokaler gøres mulig med optiske målinger og proprietære algoritmer. Der er for øjeblikket to produktserier på markedet.

Finansiering vil give virksomheden plads til vækst og muliggøre yderligere teknologisk udvikling af produktprogrammet. ”Automatiserede køretøjer og mobile robotter er afgørende for automation i produktion og logistik. Eksisterende teknologi alene kan ikke løse problemet med reducering af manuel håndtering.

Da den fungerer uden infrastruktur åbner den teknologi, som Accerion har udviklet, op for helt nye applikationer,” forklarer Marcus Möker, General Manager hos Phoenix Contact Innovation Ventures GmbH. ”Vi ser et stort potentiale for automation i intralogistik i Accerions teknologi.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>