​Elgiganten bliver nordisk partner for DreamHack
Hjem Nyheder ​Elgiganten bliver nordisk partner for DreamHack

​Elgiganten bliver nordisk partner for DreamHack

Af Redaktionen

DreamHack, verdens førende inden for gamingfestivaler og esportsindhold, har indgået et omfattende nordisk partnerskab med forbrugerelektronikkæden Elgiganten.

​Elgiganten bliver nordisk partner for DreamHackDet betyder, at Elgiganten bliver DreamHacks officielle partner til alle nordiske arrangementer og aktiviteter.

– Det er med stolthed og glæde vi nu kan afsløre, at vi har indgået et langvarigt partnerskab med DreamHack. Vi er mange i Elgiganten, der elsker DreamHack-festivalerne, og vi ønsker, at flere skal have mulighed for at besøge begivenhederne. DreamHack er et utroligt mødested, der skaber fællesskaber og glæde for mange, og vi ønsker at hjælpe med at udvikle det endnu mere, siger Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten i Danmark.

Partnerskabet mellem DreamHack og Elgiganten er et samarbejde på mange forskellige niveauer. Elgiganten bliver blandt andet den primære partner til Northern League of Legends Championship (NLC), Nordeuropas højeste liga i League of Legends, der starter i juni. På festivalerne vil DreamStore blive udvidet og opgraderet for at give besøgende en endnu bedre oplevelse. Derudover tilbydes endnu mere underholdning end før.

– Partnerskabet med Elgiganten vil ikke kun betyde, at vores besøgende bliver behandlet med en fantastisk oplevelse på festivalerne. Det giver os også muligheden for at vokse ved at få DreamHack ind i Elgiganten-varehuse i Norden. En spændende mulighed for både os og vores fans, siger Marcus Lindmark, co-CEO hos DreamHack.

For at gøre oplevelsen mere tilgængelig, sælges både DreamHack-billetter og DreamHack-merchandise i Elgigantens varehuse i Norden og online. Hvis der er efterspørgsel, vil der også være busrejser til og fra DreamHacks festivaler i Jönköping fra Elgiganten-varehuse.

– Jeg ser store muligheder i vores partnerskab med DreamHack. Frem for alt kan vi styrke hinanden og skabe et naturligt mødested for alle gaming-entusiaster året rundt. Vi i Elgiganten tror stærkt på butiksoplevelsen, og dette giver os muligheden for at bringe vores gaming-koncept til nye højder, siger Peder Stedal, administrerende direktør for Elgiganten.

Partnerskabet er ikke mindst interessant for gaming-interesserede medarbejdere i Elgiganten. De får nemlig gratis adgang til DreamHack-festivalerne Summer og Winter. Derudover vil en intern rekrutteringsproces også give medarbejderne mulighed for at komme til DreamHack og repræsentere Elgiganten under hele begivenheden.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>