​Elsker du lækre ure fra Rolex?

Dyre og lækre ure hænger normalt ikke på træerne. Der kan være lang ventetid, når først du har bestemt dig for, hvilket ur der skal pryde dit håndled.

​Elsker du lækre ure fra Rolex? 1Hos UrHandleren.dk arbejder vi hårdt for, at du skal slippe for ventelisterne. Vi har mange, særligt sports-modeller fra Rolex på lager, som er klar til levering allerede idag.

Alle de kendte mærker

UrHandleren.dk er en af de største aktører på det danske ur-marked.  Med vores udbud på over 1000 forskellige ure fra alle de førende producenter er der nok at vælge mellem.

Vi er leveringsdygtige i ure fra eksempelvis Omega, Breitling, IWC, Panerai, Hublot, Patek, Audemars Piguet og Rolex.

Et ikonisk ur båret af Paul Newman

Har du, som så mange andre, også en svaghed for Rolex? En af favoritterne er Rolex Daytona – et ikonisk ur der først blev populært efter det blev båret af Paul Newman. Det er lavet til at dække professionelle racerkøreres behov, hvorfor det er designet i et slidstærkt materiale, så det kan modstå daglig brug. For Rolexure skal bruges! En lille ekstra detalje er kransen på uret, der udgør et tachy-meter. Dette kan bruges til tidtagning og beregning af gennemsnitshastigheder, når den professionelle racerkører har behov for det.

Urhandleren.dk – din personlige leverandør

UrHandleren.dk leverer dit nyindkøbte ur hjemme på din private adresse. Ved leveringen gennemgår vi uret sammen, hvorefter du får certifikaterne. Vi sikrer naturligvis også, at uret er tilpasset dit håndled.