​En mio. husstande har fået dyrere bredbånd: Her er det billigste alternativ
Hjem Nyheder ​En mio. husstande har fået dyrere bredbånd: Her er det billigste alternativ

​En mio. husstande har fået dyrere bredbånd: Her er det billigste alternativ

Af Redaktionen

Omkring en million husstande har fået dyrere bredbånd siden årsskiftet. Bredbånd.dk har fundet det billigste alternativ.

​En mio. husstande har fået dyrere bredbånd: Her er det billigste alternativTraditionelle bredbåndsforbindelser koster ofte fra 200 kroner og opad hver eneste måned. Omkring en million danske husstande har fået dyrere bredbånd siden årsskiftet.Ifølge finans.dk er priserne steget med op til 15 procent.

Der er et alternativ til den almindelige bredbåndsforbindelse, som især er aktuelt hvis man bor i én af de store byer: at få internet via et mobilabonnement med fri data. Det koster fra 149 kroner og kan med 4G give en downloadhastighed på op til 50 Mbit/s.

På Bredbånd.dk kan du læse, hvad man skal være opmærksom på, før man dropper internetabonnementet til fordel for et mobilabonnement med fri data. Du finder også anbefalinger af gode routere, som understøtter sim kort.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>