​iPhone XR kan nu forudbestilles hos 3
Hjem Nyheder ​iPhone XR kan nu forudbestilles hos 3

​iPhone XR kan nu forudbestilles hos 3

Af Redaktionen

Fra i dag kan kunder hos Teleselskabet 3 forudbestille iPhone XR, som kommer i et innovativt design med den helt nye Liquid Retina-skærm.

​iPhone XR kan nu forudbestilles hos 3 2Fra den 19. oktober kan telefonen bestilles kl. 9.01 på 3.dk, hos 3’s kundeservice eller kl. 10.00 i 3’s butikker. Den 26. oktober kan iPhone XR købes direkte i 3Butikkerne.

Med lanceringen af den nye iPhone kan 3 tilbyde de nyeste produkter fra Apple, som inkluderer iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS MAX og Apple Watch series 4. For priser og mere info besøg: https://www.3.dk/mobiler-tablets/mobiler/iphone-xr/

iPhone XR kommer i et fantastisk all screen aluminiumsdesign med 6,1” Liquid Retina-skærm, som er branchens mest avancerede LCD-skærm. Skærmen har et bredere farvespektrum og True Tone, som giver mere naturtro farver. IPhone XR har en A12 Bionic-chip med Neural Engine, et TrueDepth kamerasystem og hurtigere ansigtsgenkendelse. Telefonen har et avanceret kamerasystem, der skaber endnu mere dramatiske portrætter og LTE Advanced giver hurtigere downloadhastigheder. Telefonen fås i seks helt nye farver med hver deres unikke udtryk: hvid, sort, blå, gul, koral og rød.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>