​NNIT indgår partnerskab med LEAPWORK for at sætte skub i automatisering hos den internationale life sciences-industri og danske virksomheder.
Hjem Nyheder ​NNIT indgår partnerskab med LEAPWORK for at sætte skub i automatisering hos den internationale life sciences-industri og danske virksomheder.

​NNIT indgår partnerskab med LEAPWORK for at sætte skub i automatisering hos den internationale life sciences-industri og danske virksomheder.

Af Redaktionen

NNIT indgår partnerskab med LEAPWORK med fokus på NNIT’s kernesegmenter; den internationale life sciences-industri samt finanssektoren og offentlige og private virksomheder i Danmark.

​NNIT indgår partnerskab med LEAPWORK for at sætte skub i automatisering hos den internationale life sciences-industri og danske virksomheder.Partnerskabet kombinerer NNIT’s arv og stærke kræfter inden for digital kvalitetssikring med LEAPWORK’s banebrydende, kodeløse software til automatisering.

”Teknologi inden for automatisering modnes støt, og vi udnytter teknologien internt i vores egen organisation men også for at hjælpe vores kunder med at muliggøre mindre manuelt arbejde, skabe mere strømlinede processer og bringe omkostningerne ned, samtidig med at risikoen for fejl minimeres,” forklarer Michael Clausen, Associated Vice President og ansvarlig for Digital Assurance (kvalitetssikring) i NNIT. Han fortsætter:

”Vi vil gerne gøre op med forestillingen om, at validering og test tager lang tid og kræver mange ressourcer fra en teknologitung skare uden at kaste høj kvalitet af sig. Med LEAPWORK’s teknologi, der bl.a. baserer sig på machine learning og AI, bliver automatiseringen forretningsnær, fordi softwaren er enkelt at gå til og hurtigt at få op at køre og kan bruges af folk, der ikke er teknologikyndige.”

Det nye partnerskab udløber af NNIT’s strategi om at styrke innovative ydelser med et fokus på automatisering og kunstig intelligens (AI) som et middel til forbedret konkurrenceevne.

Ved at kombinere styrkerne hos succesfulde entreprenører og den førende leverandør af it-services og konsulentydelser vil NNIT hjælpe kunderne med at hive automatisering og kunstig intelligens op på næste, mere modne niveau.

”At arbejde med en erfaren partner som NNIT sikrer, at vores kunder får den rigtige støtte, når de skal i gang med at bruge vores software, så det er en win-win,” siger Andreas Lund, Partner Director hos LEAPWORK. Han fortsætter:

”Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med eksperterne fra NNIT, som blandt andet kommer med en dyb indsigt i højt regulerede virksomheder fra lægemiddelindustrien og finanssektoren.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>