​NNIT og Bang & Olufsen indgår aftale om cloud-ydelser
Hjem Nyheder ​NNIT og Bang & Olufsen indgår aftale om cloud-ydelser

​NNIT og Bang & Olufsen indgår aftale om cloud-ydelser

Af Redaktionen

NNIT, en førende leverandør af it-services og konsulentydelser, indgår en ny aftale om cloud-ydelser med Bang & Olufsen.

​NNIT og Bang & Olufsen indgår aftale om cloud-ydelserVirksomheden, der i forvejen er kunde i NNIT, flytter en stor del af sin it-infrastruktur ud i Microsoft Azure og overgår til cloud-drift. Ifølge aftalen skal NNIT tage sig af Bang & Olufsens cloud-transition og gennem de næste fem år fortsat hjælpe dem med at vælge og optimere brugen af de mest relevante løsninger.

”Som de fleste globale virksomheder med behov for en moderniseret it-infrastruktur, har B&O fokus på automatisering og agil skalerbarhed, og vi glæder os til fortsat at støtte deres transition til skyen,” forklarer Jacob Hahn Michelsen, Senior Vice President, NNIT.

Jan Topp, chef for Group IT hos Bang & Olufsen, glæder sig det fortsatte samarbejde:

”Vi ser frem til at udvide samarbejdet med NNIT i clouden. NNIT forstår vores cloudrejse og leverer løsninger, der støtter vores digitale transformation.”

Aftalen træder i kraft i november 2019. Samarbejdet mellem Bang & Olufsen og NNIT blev indledt i 2007, hvor NNIT vandt udbuddet om drift af B&O’s SAP løsninger og hjalp med at flytte ERP-systemerne over på en Microsoft SQL platform. En aftale om infrastruktur blev tilføjet i 2012, og samarbejdet fokuserer i dag på B&O’s digitale transformation og automatisering

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>