​Nu får 300.000 nord- og midtjyder adgang til fibernet fra Telenor

Under navnet MaxSpeed kan over 300.000 husstande i Nord- og Midtjylland fra i dag få adgang til lynhurtigt fibernet fra Telenor.

​Nu får 300.000 nord- og midtjyder adgang til fibernet fra Telenor 1Det er resultatet af samarbejdet mellem teleselskabet Telenor og det lokale fiberselskab Norlys, som blev præsenteret i april sidste år. Nu er teknikken på plads, og Telenor er dermed klar til at tilbyde over en kvart million danskere lynhurtigt internet vis Norlys’ fibernet.

For den almindelige internetkunde i Nord- og Midtjylland betyder adgangen til fibernet fra Telenor, at der nu kommer langt større konkurrence på markedet for internet. Helt konkret i form af Telenors nye bredbåndsprodukt, MaxSpeed, der blandt andet tilbyder markedets hurtigste internethastigheder.

”Høje hastigheder til lave priser. Det er kort fortalt konceptet bag MaxSpeed, som vi lancerede i januar som et nyt tiltag på markedet for højhastighedsinternet,” siger Tor-Arne Fosser, der er privatkundedirektør i Telenor.

Med den nye serie af attraktive højhastighedsprodukter i MaxSpeed og den nye adgang til at sælge fiberbredbånd i det nord- og midtjyske, er Telenor nu klar til at kaste sig helhjertet ind i kampen for bedre bredbåndsløsninger i regionen.

”De steder i Danmark, hvor vi allerede kan tilbyde MaxSpeed, har kunderne taget rigtig godt imod muligheden for at få høje internethastigheder og muligheden for samtidig at samle mobil- og internet hos én og samme udbyder. Det kan spare en familie eller en virksomhed for et pænt beløb hver måned,” siger Tor-Arne Fosser.

Fiberudrulningen fortsætter

Også i Norlys er der tilfredshed med, at selskabets kunder nu kan få adgang til Telenors produkter.

”Vi er glade for, at aftalen med Telenor nu er i drift. Åbningen af nettet giver kunderne flere hylder med attraktive produkter at vælge fra blandt internet- tv- og teleudbydere. Vi fortsætter udrulningen af fibernettet for fuld kraft og når forbi 50.000 nye adresser i 2020. Vi har en ambition om at tilbyde højhastighedsinternet til samtlige andelshavere i Norlys senest ved udgangen af 2023, og det er godt for både Telenor og andre, som gerne vil levere indhold til vores fibernet, fortæller Torben Poulsen, som er direktør i Norlys.

Åbningen af Norlys’ fibernet for Telenor-kunder gælder fra i dag i følgende byer inklusive de fleste områder mellem de nævnte byer:

  • Herning
  • Hobro
  • Holstebro
  • Horsens
  • Silkeborg
  • Skive
  • Viborg
  • Aalborg (syd for Limfjorden)