​Renault og Uber i samarbejde
Hjem EFTER ARBEJDE ​Renault og Uber i samarbejde

​Renault og Uber i samarbejde

Af Redaktionen

Mens Uber herhjemme er blevet forbudt, så blomstrer forretningen i andre lande.

​Renault og Uber i samarbejdeRenault har nu indgået en aftale med Uber. Den betyder, at langt flere i fremtiden kan køre Uber med grøn samvittighed.

Renault har sammen med alliancepartneren Nissan underskrevet et Memorandum of Understanding (MoU) med Uber. Formålet er at skaffe de chauffører, der benytter Uber app’en, billigere elbiler. I første omgang gælder det chauffører i UK, Frankrig, Holland og Portugal.

Aftalen er netop blevet offentliggjort, og er en del af Ubers ambition om at blive en Zero Emission mobility platform.

Allerede om fem år vil 50 procent af alle kørte kilometer hos Uber ske i elbiler (Amsterdam, Berlin, Bryssel, Lissabon, London, Madrid og Paris). Det betyder, at Ubers kunder specifikt vil kunne vælge en elbil, når de bestiller en Uber.

I den nærmeste fremtid vil Renault, Nissan og Uber sammen undersøge, hvordan et tæt samarbejde kan øge hastigheden, så elektriske biler og det elektriske økosystem vil udvikle sig endnu hurtigere.

“Denne MoU med Uber er en anerkendendelse af vores evne til at komme ind på nye markeder og være med til at understøtte den elektriske transformation. I dag høster vi frugterne af vores konkurrencekraft: Et attraktivt EV tilbud (Zoe), der er med til at sikre, at elbilerne udrulles i stor skala. Vi har arbejdet tæt sammen med lokale myndigheder gennem de seneste år for at kunne tilbyde løsninger til de stigende udfordringer vi ser i transportsektoren. Med aftalen står vi sammen om at accelerere denne bevægelse” sagde Gilles Normand, SVP, Electric Vehicles & Mobility Services, Groupe Renault.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>