​Samsung sikrer mere plads til en overkommelig pris med 860 QVO SSD
Hjem Nye Produkter ​Samsung sikrer mere plads til en overkommelig pris med 860 QVO SSD

​Samsung sikrer mere plads til en overkommelig pris med 860 QVO SSD

Af Redaktionen

Samsung har i dag løftet sløret for deres nye SSD-enhed, Samsung 860 QVO SSD, der sikrer op til 4 terabytes (TB) lagringsplads og en exceptionel overførselshastighed og pålidelighed.

​Samsung sikrer mere plads til en overkommelig pris med 860 QVO SSD860 QVO bygger på designet bag virksomhedens højdensitets 4-bit MLC (multi-level cell) NAND flash-arkitektur, og gør terabyte-kapaciteter mere tilgængelige – ovenikøbet til en mere overkommelig pris.

– I dag producerer og gemmer forbrugerne flere højopløselige filer end nogensinde før – heriblandt 4K videoer og grafisk avancerede spil. Dette øger behovet for større kapacitet og bedre præstationsevne hos lagringsenheder. Med offentliggørelsen af 860 QVO viser Samsung, at vi fortsat vil vise vejen inden for multi-terabyte SSD-enheder, der sikrer hurtig ydeevne, pålidelighed og værdi til endnu flere brugere rundt omkring i verden, siger Dr. Mike Mang, vice president for Brand Product Marketing, Memory Business hos Samsung Electronics.

PC-brugere, der håndterer store multi-media filer, har ofte brug for at opgradere deres PC’s lagringskapacitet for at forbedre anvendelsesoplevelsen. 860 QVO, som er designet ud fra en standard SATA-grænseflade og en formfaktor på 2,5’’, passer perfekt til de fleste bærbare- og stationære computere. Ved at tilbyde både høj ydeevne og kapacitet på én enhed, gør 860 QVO op med behovet for at tilføje en anden SSD eller HDD enhed for at sikre mere plads.

Samsungs 860 QVO understøtter læse- og skrivehastigheder på henholdsvis op til 550 megabytes pr. sekund (MB/s) og 520 MB/s, og opnår dermed samme ydeevne som 3bit MLC SSD takket være Samsungs seneste 4bit V-NAND testede MJX controller.

I SSD’en findes desuden en integreret og intelligent TurboWrite teknologi, som hjælper med at accelerer hastigheden og samtidig bibeholde den høje ydeevne over længere tid.

For at opnå optimal pålidelighed tilbyder Samsungs skriftlige bytes baseret på en analyse af SSDs forbrugeres anvendelsesmønstrer: en treårig begrænset garanti eller op til 1440 terabytes skrevne (TBW) for 4 TB-versionen, og 720 TBW og 360 TBW for henholdsvis 2TB- og 1 TB-versionerne.

Samsungs 860 QVO vil være tilgængelig i starten af januar med en vejledende pris på 1199 DKK for 1TB-modellen. For yderligere information, besøg samsung.com/ssd eller samsungssd.com.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>