​Telenor i offensiven med nyt mobilabonnement til skarp pris
Hjem Nyheder ​Telenor i offensiven med nyt mobilabonnement til skarp pris

​Telenor i offensiven med nyt mobilabonnement til skarp pris

Af Redaktionen

Nyt mobilabonnement med stort indhold til en lille pris skal sætte endnu mere tryk på Telenors offensiv i 2020.

​Telenor i offensiven med nyt mobilabonnement til skarp prisDet er ikke kun nye højhastighedsprodukter indenfor bredbånd, som ser dagens lys i Telenor. Nu styrker Telenor også sin mobilportefølje med et nyt mobilabonnement med et stort indhold til en lille pris.

Abonnementet hedder Mobil 15 og indeholder 15 timers tale, 15 GB data og 10 GB i 39 lande.

– I sidste uge lancerede vi vores nye højhastighedsbredbånd med navnet MaxSpeed. Nu kan vi løfte sløret for et helt nyt mobilabonnement, der skal gøre Telenor relevante for endnu flere danskere, siger Tor-Arne Fosser, markedsdirektør i Telenors privatforretning.

Prisen på Mobil 15 er 139 kroner om måneden. Men kunder kan i en kampagneperiode få de første tre måneder til 99 kroner. Abonnementet supplerer Telenors rabatprogram Telenor Trin, hvor kunder med flere abonnementer kan få op til 20% samlerabat hver måned og muliggør, at man også kan få en skarp pris, når man kun har brug for ét abonnement.

– Vi er godt i gang med at gøre os relevante for flere danskere. Mobil 15 er til de kunder, som allerede har en mobil og kun har brug for et nyt abonnement med meget data, tale og en stor roamingpakke til en lille pris, siger Tor-Arne Fosser.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>