​Telenor og Samsung laver nyt sikkerhedssamarbejde
Hjem Nyheder ​Telenor og Samsung laver nyt sikkerhedssamarbejde

​Telenor og Samsung laver nyt sikkerhedssamarbejde

Af Redaktionen

Som det første teleselskab herhjemme har Telenor netop indgået et nyt strategisk samarbejde med Samsung, der er blandt de største leverandører af mobiler og tablets, der udleveres til medarbejdere i Danmark.

​Telenor og Samsung laver nyt sikkerhedssamarbejde

​Telenor og Samsung laver nyt sikkerhedssamarbejde

Det betyder, at Telenor kan rulle de nyeste og forbedrede sikkerhedsløsninger ud på alle nyere mobiltelefoner og tablets fra Samsung. Især erhvervskunder, der har mobile enheder ude hos sine ansatte, kan få stor værdi af det nye sikkerheds-setup.

Danske virksomheder, der har mobiltelefoner eller tablets ude hos sine medarbejdere, får nu adgang til et helt nyt sikkerhedskoncept.

Det sikrer blandt andet, at virksomheden eller organisationen altid har den ønskede kontrol med alle sine enheder, og at alle enheder altid er opdaterede med den nyeste version af firmware. Det gælder både enheder, der bruges af flere medarbejdere – for eksempel på daginstitutioner og plejehjem – men også de enheder, der altid bruges af den samme medarbejder.

– Vi oplever en stigende efterspørgsel efter løsninger, der på den ene side er standardiserede, så kundens medarbejdere har let og lige adgang til deres digitale værktøjer, men som samtidig er en løsning, som det er muligt at skræddersy til den enkelte organisation. Og det stiller krav til sikkerheden på den enkelte enhed ude hos den enkelte medarbejder, siger Telenors erhvervsdirektør Mikkel Kruse.

Skræddersyet brugerflade
Den nye løsning, Samsung Knox, bliver en del af Telenor MDM (Mobile Device Management). Telenor MDM er en Telenor-standard, der giver erhvervskunder langt bedre mulighed for at styrke sikkerheden og kontrollen over de enheder, virksomheden eller organisationen har ude hos de enkelte medarbejdere. Det er virksomheden selv, der bestemmer, hvilke muligheder og begrænsninger, der skal være på hver enkelt enhed.

– Et stort ønske hos mange kunder er, hvilke apps der skal være på de enkelte tablets eller mobiltelefoner, eller hvilke der ikke må være der. Med Telenor MDM undgår man, at vitale apps risikerer at blive slettet ved en fejl, eller at der findes forskellige versioner af samme app på forskellige enheder i den samme organisation. Telenor får nu endnu bedre mulighed for at hjælpe den enkelte virksomhed med at sikre ensartethed og samme sikkerhedskonfigurationer på tværs af alle enheder, hvis det er det, der ønskes, siger Mikkel Kruse.

En global standard
Samsung Knox består af en portefølje af sikkerhedsprodukter, der er bygget ind i Samsungs enheder som et sæt af løsninger. Hvad enten kunden foretrækker at holde dokumenter private, eller de på anden vis har brug for sikkerhed omkring følsomme virksomhedsdata, klarer Samsung Knox det for din virksomheds brugere.

– I Samsung sætter vi stor pris på det tætte samarbejde, vi har haft med Telenor i mange år. Et samarbejde vi nu udbygger med Samsung Knox-platformen, som giver Telenors MDM-kunder en endnu større sikkerhed out of the box, nemt, kontrolleret og sikkert. Sammen har vi bygget en stærk løsning, der passer til alle typer virksomheder og offentlige kunder, siger Claus Holm, der er Director IM & Country Manager i Danmark.

De fleste funktioner i Samsung Knox-porteføljen er kompatible med Android 7.0 eller nyere versioner. Det er derfor ikke nødvendigt at udskifte virksomhedens tablets og mobiltelefoner for at kunne tilgå den nye løsning.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>