​Telenor slipper dataen fri hen over sommeren
Hjem Nyheder ​Telenor slipper dataen fri hen over sommeren

​Telenor slipper dataen fri hen over sommeren

Af Redaktionen

Danskernes appetit på mobildata fortsætter med at stige.

Derfor tilbyder Telenor fri data i Danmark i den kommende sommerferieperiode.

Datatøjlerne bliver sluppet i de kommende to måneder i alle private mobilabonnementer, der har data inkluderet. Tilbuddet gælder også mobilt internet.

Erfaringerne fra 2020 taler deres eget tydelige sprog. Her resulterede danskernes mere eller mindre påtvungne sommerferiedestination – Danmark – i et voldsomt hop i datatrafikken herhjemme på mere end 40 procent i sommermånederne i forhold til året før.

På flere af landets øer, i sommerhusområder og ved forskellige attraktioner var stigningen endda på flere hundrede procent.

– Vi forventer også et højt dataforbrug i år, fordi mange igen holder sommerferien herhjemme. Samtidig kigger vi ind i nogle måneder med en række store sportsbegivenheder som EM i fodbold og Tour de France, og så giver det ro i maven ikke at skulle forholde sig til et lavt dataloft, siger privatkundedirektør i Telenor, Christian Hoffmann.

Koster ikke ekstra
Fri data bliver inkluderet i alle Telenors privatabonnementer, hvor der i forvejen er data inkluderet, og det koster ikke ekstra. Forbrugsgrænsen er på hele 1.000 GB. Det svarer for eksempel til højkvalitetsstreaming af cirka 350 timers live-sport.

– Vi kan se på vores tal, at streamingtallene fortsætter op, og vi har ikke grund til at tro, at det bliver anderledes hen over sommeren – tværtimod. Derfor er vi glade for at slippe dataen løs til vores kunder i de kommende måneder, siger Christian Hoffmann.

Tilbuddet om fri data gælder i Danmark, men går sommerferien til favoritdestinationen i udlandet, er der også hjælp at hente med et Telenor-mobilabonnement. Det dækker 99 procent af danskernes rejsemål med op til 20 GB data inkluderet.

Fri data bliver automatisk aktiveret for Telenor-privatkunder den 16. juni og fortsætter frem til den 15. august.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>