2020 fik danske virksomheder på nettet
Hjem NYHEDER 2020 fik danske virksomheder på nettet

2020 fik danske virksomheder på nettet

Af Redaktionen

Nye tal fra DanDomain, én af Danmarks største hostingleverandører, viser, at hjemmesider er mere populære end nogensinde.

2020 fik danske virksomheder på nettet

Nye tal fra DanDomain, én af Danmarks største hostingleverandører, viser, at hjemmesider er mere populære end nogensinde.

Danske virksomheder er for alvor rykket online i 2020.

Det mærker de også hos DanDomain i Skanderborg, der dagligt hjælper mere end 60.000 virksomheder og private kunder med at få succes på nettet.

Virksomhederne har nemlig aldrig lavet flere hjemmesider, end de gør i dag, og det glæder salgsdirektør for hosting, Henrik Hedegaard:

”Sammenlignet med sidste år har vi i 2020 solgt 20% flere hjemmesideprogrammer og hele 67% flere webhoteller, som virksomhederne fx bruger til at installere hjemmesideprogrammer på. I et år hvor det har været svært at være til stede fysisk, er danske virksomheder i den grad rykket online, og det hjælper vi dem selvfølgelig hellere end gerne med.”

En af de virksomheder, der har søgt online i 2020, er MF Group – Byens VVS fra Brande i Midtjylland.

“MF Group – Byens VVS har eksisteret siden 2016, men der har været så godt gang i biksen, at det med en hjemmeside måtte vente lidt. I 2020 blev vi så en mand mere i virksomheden, og i den forbindelse tænkte jeg, at det var godt at få lavet en hjemmeside, så vi fik endnu mere arbejde at se til,” lyder det fra VVS-installatør og indehaver Martin Frandsen.

Flest registrerede .dk-domæner i de sidste 5 år

For at lave en hjemmeside hos DanDomain og andre udbydere kan du ikke nøjes med et hjemmesideprogram eller et webhotel. Du skal også bruge et domæne (som fx www.mfgroup.dk)

Også her har 2020 budt på flere registrerede domæner end nogensinde før.

I 2020 var der ifølge DK Hostmaster registreret 1.338.257 .dk-domæner – over 22.000 flere end året før. Det er ny rekord og den største stigning i fem år.

Henrik Hedegaard uddyber:

“Ca. hvert tredje danske domæne er registreret hos DanDomain eller ét af vores søsterbrands, så når virksomhederne søger online i en grad, som de har gjort i 2020, er det helt sikkert noget, vi mærker til,” fortæller han og afslutter:

“Som hostingvirksomhed glæder vi os selvfølgelig over, at så mange virksomheder vælger at starte deres onlineeventyr hos os. Og faktisk er det nemmere at lave en hjemmeside, end mange tror. Har du et domæne og et hjemmesideprogram, kan du være online i løbet af ingen tid.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>