3 åbner for salg af Huawei P30 og P30 Pro

Huawei har netop løftet sløret for de længe ventede P30 og P30 Pro smartphones, som fra i dag kan købes hos 3 til en særdeles skarp pris.

Køber man P30 og P30 Pro hos 3, får man desuden et Huawei Watch GT til en værdi af 1.899 kr. med i prisen.

Kamera- og tech-aficionados verden over har længe ventet i spænding på den nye P30-serie fra Huawei, der er kendt for at producere nogle af verdens bedste kameramobiler. Huawei har for lidt siden præsenteret de nye modeller ved en international lancering i Paris, og allerede nu kan man hos 3 få fingre i Huawei P30 og P30 Pro til særdeles gode priser.

P30-seriens Leica-kameraer gør det muligt at se og forevige verden fra et nyt perspektiv – selv i ekstremt mørke situationer. Med 3x optisk zoom rykker P30 grænsen for smartphonefotografi, mens du med P30 Pros 5x optisk zoom i hånden kan zoome ind på de mindste genstande og stadig bevare billedkvaliteten.

Få Watch GT med i købet

I 3’s butikker over hele landet er den røde løber i dag rullet ud for at fejre de længeventede nye smartphones fra Huawei, og har man ikke en butik i nærheden, kan både P30 og P30 Pro også købes online på 3.dk.

Køber man en af de nye modeller fra Huawei hos 3 senest 7. april, får man desuden et Huawei Watch GT med i købet. Uret har en værdi af 1.899 kr. og kan blandt andet byde på 2-ugers batteritid, effektiv og præcis pulsmåling i realtid og guidet løbetræning på flere niveauer.