3 får nu fri roaming i Tyrkiet
Hjem Nye Produkter 3 får nu fri roaming i Tyrkiet

3 får nu fri roaming i Tyrkiet

Af Redaktionen

Efter lang tids efterspørgsel kan 3 i dag endelig tilføje Tyrkiet til listen over 3LikeHome-lande, som kunderne kan roame løs i uden ekstra beregning.

3 får nu fri roaming i Tyrkiet 1

Solnedgang over en af Tyrkiets berømte strande – Patara

Tyrkiet har en helt særlig position i Danmark, fordi det er en populær feriedestination, mange danskere har familie i Tyrkiet, og så er landet et stort eksportland. Derfor kan både business- og privatkunder nyde stor glæde af det 59. medlem af 3LikeHome-familien.

Krydderiduftende basarer, solbeskinnede strande og en mangfoldig kultur. Tyrkiet er sprængfyldt af oplevelser og har gennem årene har millioner[1] af danskere yndet at udforske det smukke land. Både som chartergæst, som ferieboligejer og på besøg hos familien. Tyrkiet er uden tvivl en populær rejsedestination, og nye tal viser, at efterspørgslen kun går en vej – og det er op. Over 200.000[2] danskere rejste sidste år til Tyrkiet, og alt tyder på, at endnu flere rejser afsted igen i år. Det viser helt nye tal fra Momondo, hvor søgninger på rejser til Tyrkiet er steget med 24 % på blot et år. Den store efterspørgsel er især noget, som 3 har kunnet mærke, når kunderne har ønsket nye roamingfri destinationer.

”Lige siden vi lancerede 3LikeHome, har Tyrkiet været et af de absolut mest efterspurgte lande, lige. Selve aftalen er noget, som vi har arbejdet på i et stykke tid, og nu kan vi endelige tilbyde kunderne – og danskerne – det land, de så længe har ønsket sig. Med andre ord, har vi virkelig lyttet til vores kunder. At man nu kan roame frit i Tyrkiet og ringe hjem til Danmark giver en stor værdi for flere forskellige typer kunder, da mange enten tager på strandferie dernede, besøger familien eller skal på storbysoplevelse”, siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Erhvervskunder kan ringe gratis til Tyrkiet

Det er ikke kun privatkunderne hos 3, som kommer til at nyde godt af, at 3LikeHome nu udvider med Tyrkiet. Også erhvervskunderne har stor gavn af, at de blandt andet kan ringe uden ekstra beregning til det nye land, da Tyrkiet i løbet af de seneste år er blevet et væsentligt eksportland for Danmark.

”Flere af vores erhvervskunder var begyndt at spørge efter Tyrkiet, fordi de handler med landet. Så vi kan godt mærke, at interessen har været stigende,” siger Sigurd Leth, der er direktør for 3Business.

Med 3LikeHome Pro, som kun gælder for erhvervskunder, er det muligt at ringe gratis ud over Danmarks grænser og mellem de nu 59 3LikeHome-lande i ti timer hver måned, ligesom man kan roame løs op til 20GB, mens man er i landet.

”At erhvervskunderne kan ringe fra Danmark til Tyrkiet og de 58 andre lande uden udlandstakst giver selvfølgelig en stor økonomisk besparelse for virksomhederne. Mange af vores erhvervskunder har før benyttet sig af andre opkaldstjenester, der kræver wi-fi, så de synes, at det er en befrielse, at de kan ringe op, når og hvor det passer dem, og at de ikke længere skal tænke på, at de skal afslutte samtalen hurtigt, fordi hvert minut koster,”forklarer Sigurd Leth.

Om 3LikeHome:

3 droppede som de første roamingafgifterne i starten af 2014, hvor teleselskabet lancerede 3LikeHome i seks lande

3LikeHome dækker nu 59 lande bl.a. Mexico, Brasilien, Argentina, Chile, Thailand, Australien, Canada, Hongkong, New Zealand, Kina, Puerto Rico, Singapore, USA og hele EU

3LikeHome er inkluderet i alle Fri Tale- og bredbåndsabonnementer for privatkunder samt en række erhvervsabonnementer hos 3

3LikeHome henvender sig til privatkunder og dækker:

  • Trafik på alle tilgængelige netværk i de pågældende lande, ikke kun 3’s netværk
  • Modtagelse af kald og opkald til danske og lokale numre
  • Sms/mms til danske numre og til lokale numre
  • Op til 20 GB data i op til 30 dage af gangen. Data forbruges fra den datamængde, der er inkluderet i kundens abonnement
  • Opkald til udenlandske numre uden for det land, man befinder sig i, koster almindelig udlandstakst

3LikeHome Pro er kun for erhvervskunder, og med 3LikeHome Pro kan du:

  • Ringe til, fra og imellem alle 59 3LikeHome-lande*
  • Modtage og sende sms/mms til, fra og imellem alle 3LikeHome-lande
  • Modtage opkald i alle 3LikeHome-lande
  • Modtage og aflytte voicemail-beskeder i alle 3LikeHome-lande-
  • Bruge løs af den data, der er inkluderet i abonnementet**

* Maks 10 timer pr. måned fra Danmark til 3LikeHome-lande eller til/fra 3LikeHome-lande uden for EU
** Maks 20 GB data pr. måned med mulighed for at tilkøbe ekstra

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>