3 fjerner roamingafgift i Forenede Arabiske Emirater

For danske virksomheder rummer Forenede Arabiske Emirater, der bl.a. tæller Dubai og Abu Dhabi, store muligheder for eksport og samarbejde.

3 fjerner roamingafgift i Forenede Arabiske Emirater 1Nu fjerner 3 som det første teleselskab herhjemme roamingafgiften i landet, så selskabets erhvervs- og privatkunder med 3LikeHome og 3LikeHome Pro kan bruge telefonen præcis som derhjemme.

Mange indbyggere og et støt stigende antal turister kombineret med en begrænset mængde landbrugsjord betyder, at ørkenstaten Forenede Arabiske Emirater ifølge Dansk Industri i fremtiden vil skulle importere 85 % af sine fødevarer. Samtidig har landet et ønske om at blive en bæredygtig frontrunner på affaldssortering og vandforbrug, og det har stadig flere danske virksomheder fået færten af.

Hos teleselskabet 3 har man da også mærket en stigende interesse blandt erhvervskunderne for at indlemme de syv emirater i konceptet 3LikeHome Pro, der giver mulighed for at ringe og sende sms’er til, fra og imellem alle 3LikeHome Pro-lande, samt bruge data på samme vilkår som i Danmark. Det er nu virkelighed fra i dag, hvor 3 fjerner roamingafgiften i landet.

”Det er afgørende for mange erhvervsfolk, at de nemt og hurtigt kan være online i udlandet, at de kan ringe til en samarbejdspartner på den anden side af kloden uden at skulle risikere en uforudset regning, og at de ikke har en masse unødigt bøvl med administrationen af medarbejdernes mobiltelefoni. Derfor er det også vores mål på sigt at dække hele verden med 3LikeHome Pro, men indtil videre er vi godt på vej med nu 65 lande på listen, som tæller mange vigtige samhandelsnationer,” siger Sigurd Leth, der er direktør for 3’s erhvervsmarked.

I Forenede Arabiske Emirater har det for erhvervskunder indtil i dag kostet 18 kr. i minuttet at ringe hjem til Danmark, 3,20 kr. at sende en sms, og en megabyte har kostet 80 kr. Det svarer til, at prisen for at koble af efter dagens møder med en halv times Netflix i HD-kvalitet ville løbe op i svimlende 120.000 kr. Det er nu fortid med 3LikeHome og 3LikeHome Pro.

Forenede Arabiske Emirater er en føderation bestående af syv emirater; Ajman, Fujairah, Ras Al Khaimah, Sharjah, Umm Al Quwain samt Dubai og Abu Dhabi, som nok er de mest kendte blandt danskerne.