3 genoptager samarbejdet med Sony

Teleselskabet 3 har genoptaget samarbejdet med den japanske elektronikgigant Sony.

3 genoptager samarbejdet med Sony 1Fra i dag kan kunder hos teleselskabet 3 derfor forudbestille den nye 5G-ready Sony Xperia 5 II, som lander i butikkerne 20. oktober.

Nu er der godt nyt til Sony-fans og prisbevidste kamera-connaisseurs. Den japanske tech-producent har netop lanceret Sony Xperia 5 II, der byder på unikke fotooplevelser, og allerede nu kan kunder hos 3 forudbestille Sony Xperia 5 II på 3.dk, via 3’s kundeservice og i alle 3’s butikker.

Sony Xperia 5 II låner teknologien fra Sonys Alpha-serie af professionelle kameraer og har bl.a. Real-Time Eye Auto Focus til både mennesker og dyr, som gør det muligt at fange motiver i bevægelse og skyde unikke portrætfotos.

Telefonens indmad byder på Qualcomm Snapdragon 865 5G Mobile Platform, som betyder, at Sony Xperia 5 II er både klar til 5G og 25 % hurtigere end tidligere modeller. Skærmen med CinemaWide FHD+ og HDR OLED-display og 120 Hz refresh rate giver livagtige billeder og glidende overgange.

”De mere prisvenlige mobiler har indtil videre haft et godt år i 2020, men der er intet, der tyder på, at kunderne er klar til at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi glædet os til at genoptage samarbejdet med Sony, som med den nye Xperia 5 II virkelig formår at markere sig i markedet for toptelefoner på mellemklassebudget og med et kamera, der giver alle andre telefoner kamp til stregen,” siger David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

Få prisvindende hørebøffer med i købet

Hvis man forudbestiller den nye Sony Xperia 5 II på 3.dk, via 3’s kundeservice eller i 3’s butikker senest 19. oktober, får man så længe lager haves et sæt lækre hørebøffer med i købet. Det er de trådløse hovedtelefoner med navnet WH-1000XM3, som sidste år bl.a. vandt prisen som bedste støjreducerende hovedtelefoner af European Imaging and Sound Association, der hvert år kårer de bedste tech-produkter. Hovedtelefonerne har en værdi af 1999 kr.

Info og priser

Sony Xperia 5 II fås med 8 GB ram og 128 GB hukommelse i farven ’Blue’ og kan bestilles hos 3 med en række abonnementer. Eksempelvis et Fri Tale 25GB 3LikeHome-abonnement for kun 147 kr. pr. måned i 40 måneder for telefonen og 160 kr. pr. måned for abonnement med seks måneders binding, hvilket svarer til en minimumspris på 6.940 kr. inkl. oprettelse.

Kontantpris uden abonnement er 6.699 kr.

5G hos 3

3 tester i øjeblikket 5G flere steder i netværket og planlægger at være i luften med 5G de første steder i landet inden udgangen af i år. Her vil Sony Xperia 5 II være kompatibel med 3’s 5G-netværk.