3 giver dobbelt op på data hele sommeren

Privatkunder hos teleselskabet 3 med et Fri Tale-abonnement får fordoblet mængden af data i deres abonnement i fire måneder fra den 16. maj.

3 giver dobbelt op på data hele sommeren 1Hos 3 forudser man nemlig, at et stigende dataforbrug blandt kunderne efter landets nedlukning vil fortsætte hen over sommeren.

Efter myndighederne lukkede Danmark i marts og bad danskerne om at blive hjemme, steg dataforbruget blandt kunderne hos teleselskabet 3 med 40 %. Hos 3 så man hurtigt en risiko for, at en del kunder ville løbe tør for den data, som er inkluderet i deres abonnement. Derfor halverede 3 priserne på tilkøb af ekstra data som en midlertidig løsning.

Nu forudser man hos 3, at kunderne pga. coronakrisen og landets tilstand fortsat vil bruge mere data end normalt hen over sommeren. Og derfor fordobler 3 mængden af data i alle Fri Tale-abonnementer i de næste fire måneder.

”Vi befinder os i en særlig tid, som skaber særlige behov – ikke mindst når det gælder data. Mange danskere bliver givetvis hjemme denne sommer, og derfor kommer de nok til at streame og surfe mere online end normalt. Vi vil som altid gerne gøre det nemt og bekymringsfrit at være kunde hos 3, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde denne datafordobling, så kunderne ubekymret kan bruge løs af data kvit og frit,” siger David Elsass, der er direktør for privatmarkedet hos 3.

Kunderne hos 3 har den ekstra data i Fri Tale-abonnementerne til rådighed i perioden 16. maj til 15. september 2020. Kunderne modtager den 11. maj en mail med information om den ekstra data. Fordoblingen sker automatisk og ophører også automatisk i september, uden at kunderne skal gøre noget. De kan se den ekstra data i 3’s selvbetjening Mit 3 på 3.dk. Nye kunder og eksisterende kunder, som opretter Fri Tale-abonnementer, modtager også tilbuddet om fordobling af den inkluderede data frem til september.

Danskerne gearer deres hjem til sommeren

Hos 3 ser man også i salgstallene for tilbehør konkrete tegn på, at kunderne forbereder sig på mere tid hjemme med surf og streaming. Linksys Mesh WiFi-systemet er fx på rekordtid gået fra at være et nicheprodukt til en top sællert hos 3. Systemet kan udvide wifi-signaler fra en mobil router og dermed give den mobile internetforbindelse i større huse et ekstra løft. Også salget af Apple TV ligger markant over normalen.