3 og Astralis i nyt, stort gaming-partnerskab
Hjem KANALPARTNER 3 og Astralis Nexus i nyt, stort gaming-partnerskab

3 og Astralis Nexus i nyt, stort gaming-partnerskab

Af Redaktionen

Den bedste internetforbindelse, en top-tunet PC og et kernesundt fællesskab.

Det er fundamentet for gode spiloplevelser, og nu forener teleselskabet 3 og Astralis Nexus netop disse ting i et nyt, innovativt partnerskab.

Samarbejdet udspringer fra et ønske om at skabe fællesskab og gode oplevelser med gaming, og det indvies med en stor åbningsweekend i Astralis Nexus fra d. 4. februar 2022 kl. 10.

3 og Astralis i nyt, stort gaming-partnerskabAstralis er en af verdens førende esportsorganisationer, og med sine 1200 kvm topmoderne faciliteter i hjertet af København er Astralis Nexus Danmarks nye, store center for gaming, underholdning og undervisning. Under mottoet ”Player 3 has entered the game” indgår teleselskabet 3 og Astralis Nexus nu et strategisk partnerskab, der skal bringe forældre og deres børn tættere sammen om at få flere positive oplevelser med gaming. I partnerskabet forenes 3’s 5G-netværk med Astralis’ fokus på, at optimal præstation på serveren også kræver sunde vaner, motion og frisk luft.

Hurtigt netværk og gaming kan bringe familier sammen

For 3 er samarbejdet med Astralis Nexus et vigtigt skridt på rejsen ind i gaming, og Jesper Thyssen, Marketing Director hos 3, fortæller:

– Vi tilbyder det, som enhver gamer uanset niveau har brug for, nemlig et lynhurtigt netværk med en stabil forbindelse. Det er baggrunden for vores partnerskab med Astralis Nexus, og det er en af de store styrker i det 5G netværk, vi er i fuld gang med at udrulle i Danmark. Vi ønsker at tage gaming seriøst og bringe familier tættere sammen i en større forståelse af, hvordan gaming kan give positive oplevelser og nye fællesskaber. Astralis er en fantastisk partner, netop fordi de arbejder seriøst med balancen mellem gaming og andre aktiviteter, fortæller Jesper Thyssen.

Kasper Sindt, kommerciel direktør i Astralis, er begejstret ved udsigten til de mange nye muligheder for Astralis Nexus og gaming-scenen generelt:

– I Astralis har vi indgået mange kommercielle samarbejdsaftaler, men aftalen med 3 er den første strategiske aftale, der tager 100% udgangspunkt i Astralis Nexus, hvor det primært handler om at skabe de bedste gaming-oplevelser for alle, uanset alder, køn, niveau eller andre normale skel. Vi ser uendeligt mange muligheder for at kombinere de digitale oplevelser med fysisk fællesskab, og vi vil allerede i åbningsweekenden sammen med 3 præsentere nogle af de mange nye tiltag i Nexus, lover Kasper Sindt.

3 er i skrivende stund i gang med at udrulle det hurtige 5G-netværk, som både forøger hastigheden markant og nedbringer lag; enhver gamers værste fjende. Som en del af udrulningen, vil der også blive fokus på netværket omkring Astralis Nexus, der ligger ved Tivoli i København.

Jesper Thyssen:

– For os handler det om at levere lynhurtigt og stabilt 5G, hvor der virkelig er behov. Det er også tanken bag vores stadionpartnerskab med Parken, hvor vi for et par måneder siden indledte udrulningen af et netværk, der løfter oplevelsen for alle Parkens gæster. Nu gør vi det samme med Danmarks største digitale sportsbrand og i Danmarks mest innovative samlingssted for gamere, så man kan sige, at vi har fuldendt cirklen, lyder det fra Thyssen.

Kasper Sindt fra Astralis følger op:

– Astralis er på mange måder den digitale version af traditionel sport, bare med alle de muligheder det giver at være internationale og netop digitale fra fødslen. Med Nexus har vi mulighed for at dyrke esporten med vores spillere og forskellige hold, samtidig med, vi åbner for alle, der er bare en smule interesseret i gaming-verdenen. Som i alt andet vi laver, ønsker vi at gøre tingene på vores måde, og her giver værdifællesskabet og samarbejdet med 3 nogle meget interessante muligheder for både gamere, fans og kommercielt for begge parter, runder Sindt af.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>