330 ejendomsmæglerforretninger bliver nu dækket af grøn strøm
Hjem Energi 330 ejendomsmæglerforretninger bliver nu dækket af grøn strøm

330 ejendomsmæglerforretninger bliver nu dækket af grøn strøm

Af Redaktionen

NRGi og Nykredit Mægler har indgået en aftale, der sikrer, at strømforbruget i 330 mæglerforretninger på tværs af landet nu dækkes af dansk vindkraft.

Når man træder ind i en ejendomsmæglerforretning tilhørende en af de tre landsdækkende kæder Nybolig, Estate og &Living, vil strømmen fremover være dækket af energi fra dansk vindkraft.

Nykredit Mægler, som er hovedkontor for Nybolig, Estate og &Living, har nemlig via energi- og rådgivningskoncernen NRGi købt en andel af en vindmølle ved Tagmarken i Thisted.

Aftalen sikrer, at strømforbruget i de samlet 330 ejendomsmæglerforretninger, nu bliver dækket af grøn energi.

Det sker som led i en større transition, som Nykredit Mægler har indledt hen imod at bidrage til den grønne omstilling.

Henning Forsberg, direktør i Nykredit Mægler, siger:

– De økonomisk usikre tider med høj inflation og krig i Europa ændrer ikke ved, at den grønne omstilling er en udfordring, vi skal tage alvorligt. Og som landets største sammenslutning af ejendomsmæglerkæder mener vi faktisk, at vi har en særlig forpligtelse til at bidrage til et grønnere samfund.

– Med forretninger spredt ud over hele landet, er partnerskabet med NRGi med til at sikre, at strømforbruget i alle vores forretninger fremover bliver dækket af vindmøllestrøm. På den måde flytter vi nu vores strømforbrug i en mere bæredygtig retning.

– Vi bilder os ikke ind, at det redder klimaet. Det her er bare et lille bidrag. Men forhåbentlig kan det inspirere andre til at gå samme vej. Kun på den måde kan vi for alvor flytte noget og sikre reel grøn omstilling.

Stærke partnerskaber er vejen frem

Stigende energipriser, høj inflation og et øget fokus på at reducere CO2-aftrykket har i de senere år fået flere og flere virksomheder til at investere i den grønne omstilling.

Det mærker man også hos NRGi, som arbejder målrettet med at accelerere den grønne omstilling. Her er man glade for samarbejdet med Nykredit Mægler.

Jakob Bundgaard, administrerende direktør for NRGi Renewables, siger:

– Selvom det kan lyde klichéfyldt, så er den grønne omstilling noget, vi er fælles om, og her er partnerskaber et afgørende værktøj for at accelerere processen.

330 ejendomsmæglerforretninger bliver nu dækket af grøn strøm

Foto: NRGi

– Det er enormt meningsfuldt for os, at vi kan være med til at levere strøm fra dansk vindkraft til Nybolig, Estate og &Living. Og forhåbentlig vil det inspirere andre til at gøre det samme.

– Virksomheder har mulighed for at gøre en reel forskel, når det gælder den grønne omstilling, og vi står altid klar til at give en hånd med.

Fakta om Nykredit Mægler og NRGi

Som hovedkontor for Nybolig, Estate og &Living er Nykredit Mægler Danmarks største sammenslutning af ejendomsmæglerkæder, og repræsenterer mere end 1.400 mæglere fordelt på 330 mæglerforretninger på landsplan.

NRGi er en landsdækkende energi- og rådgivningskoncern og består af 1.500 medarbejdere, som med stærke kompetencer inden for energi, infrastruktur og det byggede miljø er med til at accelerere den grønne omstilling i Danmark.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>