5 grunde hvorfor outsourcing af erhvervs rengøring er vigtig for din virksomhed

Erhvervs rengørings er afgørende for et optimalt arbejdsmiljø, da rengøring kan hjælpe med produktivteten, behageligheden og et generelt bedre miljø at arbejde i.

5 grunde hvorfor outsourcing af erhvervs rengøring er vigtig for din virksomhed 1En arbejdsplads, der ikke benytter sig af rengøring, bliver hurtigt et sted for bakterier og sygdom kan spredes gennem hele kontoret. Medmindre din virksomhed selv er et rengøringsfirma, ligger jeres spidskompetencer sjældent i rengøringsbranchen, og derfor vælger de fleste også at outsource denne opgave. Her er 5 grunde, hvorfor outsourcing af erhvervs rengøring er vigtig for din virksomhed:

  1. Et professionelt førstehåndsindtryk: Som regel har man en chance for at imponere sin kunde og sine ansatte, derfor er det vigtigt med et godt førstehåndsindtryk. Du kender det måske selv i det private, det første, du dømmer dine omgivelser på er, hvor rene de er – i forbindelse med virksomheder er dette indtryk kun vigtigere end i en privat sammenhæng.
  2. Kost effektivitet: Skulle du selv stå for at gøre din arbejdsplads ren, vil det ikke kun tage længere tid, som du kunne bruge på dine kunder, familie tid eller noget helt tredje, det vil også være billigere, at få professionelle til at stå for rengøringen, da de er hurtigere omkring rengøringen, og de medbringer selv alle former for rengøringsmidler, så du ikke selv skal ud og købe en lang række rengørings faciliteter. Du skal ej heller undervurdere, hvor afstressende det kan være, at du nu ikke selv skal gå rundt og tænke på at få gjort arbejdspladsen rent eller måske lidt umoralsk at få praktikanten til det.
  3. Forbedret medarbejder produktivitet: En ren arbejdsplads er mere end en produktiv arbejdsplads. At give dine medarbejdere en ren og kimfri arbejdsplads forbedrer produktiviteten, da glade medarbejdere simpelthen gør et bedre stykke arbejde. Derudover er der også en større chance for, at du kan holde på de gode kunder samt de dygtige medarbejdere, der ellers vil flygte til et renere miljø hos konkurrenten.
  4. Øget arbejdsmoral: Føler din medarbejdere, at de har en god og ren arbejdsplads, vil dine medarbejdere få en forstærket arbejdsmoral. En øget arbejdsmoral giver lykkeligere medarbejdere, som tiltrækker mere forretning til din virksomhed. Når arbejdsmoralen er høj, hjælper medarbejdere med at løfte dit brand. Medarbejdere lægger deres meningen om sit arbejde på sociale medier såsom LinkedIn, disse indlæg har stor indflydelse på at tiltrække kvalificeret talent, som du har brug for, for at få din virksomhed til at vokse.
  5. Reduceret antal sygedage: Det er ingen hemmelighed, at et rent, hygiejnisk og kimfrit arbejdsmiljø reducerer spredningen af sygdom på arbejdet, og dermed vil dine medarbejdere have mindre sygdage og koncentrere sig om sit arbejde.