5G Future Forum offentliggør de første tekniske specifikationer for at fremskynde global udbredelse af 5G Multi-Access Edge Computing

The 5G Future Forum – bestående af globale aktører, som arbejder for at fremskynde brugen af løsninger baseret på ​​Multi-Access Edge Computing – frigiver nu de første tekniske specifikationer i løbet af august 2020.

5G Future Forum offentliggør de første tekniske specifikationer for at fremskynde global udbredelse af 5G Multi-Access Edge Computing 1
Rima Qureshi, Chief Strategic Officer, Verizon

Det er et stort skridt frem mod realiseringen af global interoperabilitet af 5G og Multi-access Edge Computing (MEC)-løsninger. De tekniske specifikationer kan opdeles i to hovedgrupper:

  • MEC Experience Management-specifikationer, som definerer internetbaserede API’er, der kan være grundlag for fremtidige MEC-funktioner drevet af netværksintelligens.
  • MEC Deployment-specifikationer, som gør det muligt at integrere globale MEC-netværk med funktioner som håndtering af el og køling, overvågning og sikkerhed.

 

5G Future Forum blev grundlagt i januar 2020 af América Móvil, KT Corp., Rogers, Telstra, Verizon og Vodafone med det formål at samordne 5G-specifikationer for at fremskynde udbredelsen af ​​5G og MEC-løsninger over hele verden.

De tekniske specifikationer er det første output fra det arbejde, der samler teknologer fra alle de medvirkende virksomheder, og som er designet til udbydere af 5G-tjenester, cloudløsninger, OEMs, udviklere og virksomheder.

“5G Future Forum blev oprettet for at realisere det fulde potentiale ved 5G- og MEC-applikationer og -løsninger over hele verden. 5G spiller en helt afgørende betydning for den næste industrielle revolution, hvor teknologi vil ændre måden, vi lever og arbejder på gennem applikationer, herunder machine learning, autonome industrielle anlæg, intelligente biler og byer, Internet of Things (IoT) og augmented og virtual reality. Udgivelsen af disse første specifikationer markerer et stort skridt fremad i bestræbelsen på at hjælpe virksomheder over hele verden med at skabe gode oplevelser for deres kunder,” siger Rima Qureshi, Chief Strategic Officer, Verizon.