ABAX og Hitachi underskriver kæmpe international partnership aftale

ABAX er stolt over at kunne annoncere, at vi har indgået en aftale med Hitachi for at forenkle forvaltningen og vedligeholdelsen af maskiner inden for bygge- og anlægsindustrien.

Administrerende direktør i ABAX, Morten Strand og Makoyo Yamazawa HCME President, Chairman of the Management Board

Det nye partnerskab mellem de to markedsledere vil forbinde minigravemaskiner til Global e-Service og levere en komplet løsning til bygge- og anlægsindustrien. Dette hjælper virksomhedsejere med at få adgang til operationelle data på deres maskiner, hvilket gør dem mere produktive, forbedre effektiviteten, maksimerer tilgængeligheden og reducerer driftsomkostningerne.

ABAX’ administrerende direktør Morten Strand er begejstret for, hvad det bringer af værdi til ABAX, Hitachi og kunderne:

– Vores markedsledende platform giver os mulighed for at tilbyde nye muligheder og skabe gensidige fordele for Hitachi, deres forhandlere og kunder. Hitachi er en af markedslederne inden for byggebranchen, og vi ser frem til et langsigtet partnerskab, der vil bringe nye udviklinger og gode muligheder fremover.

ABAX er allerede en førende leverandør inden for byggebranchen, og ser dette partnerskab som en anden vej til at skabe værdi til sine kunder. Paul Walsh, ABAX teknologi direktør, uddyber:

– Eftersom vores åben platform udvides til at omfatte flere maskinproducenter, vil vi fortsat fokusere på at bringe endnu mere værdi til både forhandlere og slutbrugere i bygge- og anlægsbranchen.

Softwaren er tilgængelig for alle nuværende Hitachi mini og kompakte maskiner. Det kan også eftermonteres til tidligere modeller af det autoriserede Hitachi European dealer network.

Manager for Business Development i Hitachi Construction Machinery Europe, Tom van Wijlandt, kommenterer:

– Nu er hele sortimentet af Hitachi gravemaskiner tilgængeligt med vores unikke fjernovervågningssystem. Så længe det har et Hitachi serie nummer, kan det findes på Global e-Service. Vi ser frem til at udvide vores ydelser og samarbejde med ABAX i fremtiden.