Acronis anerkendes for vækst og innovation inden for DRaaS på Frost & Sullivans Frost Radar
Hjem sikkerhed Acronis anerkendes for vækst og innovation inden for DRaaS på Frost & Sullivans Frost Radar

Acronis anerkendes for vækst og innovation inden for DRaaS på Frost & Sullivans Frost Radar

Af Redaktionen

Acronis, der er en global leder inden for cyberbeskyttelse, fik en udmærkelse som “Company to Action” i Frost & Sullivans “Frost Radar: Katastrofeberedskab som en serviceydelse 2022”-rapport.

Acronis var oppe mod 12 andre konkurrenter og placerede sig prominent i den øverste kvadrant inden for vækst og innovation.

Med denne placering viser Acronis sig som en virksomhed, “der bør være først i køen, når man overvejer investeringer, partnerskaber eller benchmarking”.

Frost Radar er et benchmarking-system og en vurderingsrapport, der udgives årligt af vækstkonsulentfirmaet Frost & Sullivan. DRaaS Radar, der blev udstedt i november 2022, anerkender de organisationer, der er bedst positioneret til at drage fordel af vækstmuligheder i deres respektive brancher. At få en plads i DRaaS Radar betyder, at leverandøren udviser udmærkelse inden for følgende kategorier: vækstpotentiale, bedste praksis, konkurrenceintensitet, kundeværdi og partnerpotentiale.

Langs X-aksen for innovation bliver virksomheder bedømt på deres forståelse af forstyrrende tendenser og deres evne til at udvikle løsninger til at udfordre disse tendenser. Vækstindekset langs Y-aksen måler omsætning, markedsandel, vision, salg og markedsføring. Diagrammet viser en virksomheds resultater inden for vækst og fremviser virksomhedens sunde salgsforsyning og klare vision for fortsat at udvide sin innovation.

I denne evaluering sammenlignede Frost Radar de forskellige udbydere af it-katastrofeberedskab som en serviceydelse (DRaaS). Frost Radar fremhævede Acronis Cyber Protect Cloud som en succes inden for innovation, især dets avancerede beskyttelsespakker, der giver kunderne mulighed for at tilpasse og udvide deres serviceydelser. Tilføjelsen af effektive komponenter baseret på en kundes eller tjenesteudbyders specifikke behov giver brugerne mulighed for at styrke deres tjenester og kontrollere

omkostningerne. Rapporten anerkendte også Acronis’ store vækst i den seneste tid: 260 % år-til-år fra 2021. Andre plusser i vækstkategorien omfatter Acronis’ store fokus på at investere i partnerøkosystemet med attraktive incitamentsprogrammer, der øger salget via kanalen, og virksomhedens succesrige opkøbshistorik.

Acronis anerkendes for vækst og innovation inden for DRaaS på Frost & Sullivans Frost Radar“Vi er beærede over at modtage anerkendelsen “Company to Action” i Frost & Sullivans Frost Radar DRaaS-rapport, men i samme ånd som dette benchmark vil vi ikke hvile på laurbærrene,” siger Candid Wüest, der er underdirektør for forskning hos Acronis. “Vi vil fortsætte med at innovere vores produkter og partnerprogrammer for at gå forrest i cyberbeskyttelses- og DRaaS-brancherne.”

Den seneste Acronis Cyberthreats-rapport: I udgangen af 2022 blev det konstateret, at ransomware-bander ramte 200-300 nye ofre hver måned i anden halvdel af 2022, mens ransomware fortsat er den største trussel mod store og mellemstore virksomheder.

Da antallet af ransomwarehændelser er steget med 25 % i løbet af de sidste fem år, og 40 % af ransomwareangreb er profitable for de kriminelle, er hurtig og effektiv DRaaS afgørende for enhver virksomhed, der vil have en sikker cyberprotokol, der overholder gældende regler.

 “Den sætning, der stod mig mest i øjnene og gør mig mest begejstret for rapporten, var “afgørende rolle i at fremme branchen, så den er klar til fremtiden”,” tilføjede Wüest. “Så længe, der er cyberkriminalitet, vil der stadig være arbejde, der skal udføres. Vi håber på fortsat at kunne presse os selv og andre inden for erhvervet til at fremme DRaaS-branchen.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>