Acronis lancerer første cloud-datacenter i Danmark
Hjem CLOUD Acronis lancerer første cloud-datacenter i Danmark

Acronis lancerer første cloud-datacenter i Danmark

Af Redaktionen

Det nye datacenter sikrer hurtigere adgang, større datafleksibilitet og datasuverænitet for tjenesteudbyderkunder, samtidig med at MSP’er styrkes med omfattende cyberbeskyttelsesløsninger

Acronis, en globalt førende virksomhed inden for cyberbeskyttelse, har i dag annonceret lanceringen af et nyt Acronis cloud-datacenter i Aarhus, Danmark. Det nye datacenter giver tjenesteudbyderpartnere adgang til et komplet udvalg af cyberbeskyttelsesløsninger, som de kan bygge nye tjenesteydelser ovenpå, samtidig med at det leverer hurtigere adgang, konstant datatilgængelighed og datasuverænitet til deres kunder. 

Det globale netværk af Acronis cloud-datacentre omfatter i forvejen lokaliteter i Storbritannien, Schweiz, Frankrig, Tyskland m.m. Med det nye datacenter i Aarhus får tjenesteudbydere en lokalitet i landet, hvor de kan opbevare forretningskritiske data for deres kunder. De vil kunne drage fordel af den kombinerede datahåndteringstjeneste fra deres lokale tjenesteudbydere og det komplette udvalg af administrerede cloud-løsninger og cyberbeskyttelsesløsninger, der er tilgængelige via Acronis Cyber Cloud-platformen.

“Acronis er en vigtig partner for Cloud Factory, og denne lancering er endnu et eksempel på deres engagement og stabile position inden for datasikkerhed og forretningskontinuitet for danske kunder og virksomheder,” fortæller Jacob V. Schaumann Schmidt, CEO og partner i Cloud Factory. “Dette nye datacenter vil hjælpe vores partnere og deres kunder med nem, effektiv og sikker levering af Acronis-cybersikkerhedsløsninger, skabe ny forretningsaktivitet og hjælpe forskellige markeder i Danmark.”

Blandt de løsninger, der nu er tilgængelige via det nye datacenter, er Acronis Cyber Protect, en unik integration af sikkerhedskopiering, genoprettelse efter nedbrud, næstegenerations antimalware, cybersikkerhed og slutpunktsadministrationsværktøjer – alt sammen administreret via en enkelt glasrude. Acronis Cyber Protect er VB100-certificeret, og dens unikke egenskaber og integrationer sikrede for nylig Acronis Cyber Protect prisen New Product Innovation Award for Data Protection for 2020 fra Frost & Sullivan.

Alle Acronis-løsninger er designet til at håndtere de fem aspekter af cyberbeskyttelse – sikkerhed, tilgængelighed, beskyttelse af persondata, autenticitet og beskyttelse (SAPAS) – i en organisations data, programmer og systemer.

På samme måde er Acronis Cloud-datacentre designet til at yde det højeste niveau af datatilgængelighed, sikkerhed og beskyttelse, og hver facilitet er udstyret med topmoderne udstyr og de bedste drifts- og sikkerhedskontroller.

“Idet markedet bevæger sig hurtigt fremad mod cloud-løsninger, er vi overbeviste om, at vores partnere vil drage fordel af det nye Acronis Cloud-datacenter og af at udbyde Acronis’ cloud-løsning, som er kendt for sin effektivitet, ydeevne og pålidelighed,” siger Mikael Johansson, Strategic Partner Manager Nordics hos Acronis.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>