Acronis udfordrer markedet med ny, forenklet EDR-løsning i MSP-klasse
Hjem SIKKERHED Acronis udfordrer markedet med sit nye forenklet EDR-løsning i MSP-klasse

Acronis udfordrer markedet med sit nye forenklet EDR-løsning i MSP-klasse

Af Redaktionen

Den seneste Acronis Cyber Protect Cloud-udgivelse gør avancerede sikkerhedsløsninger endnu mere tilgængelige med effektiv beskyttelse af data, programmer og systemer under én centraliseret platform.

 Live fra deres årlige #CyberFit-møde, introducerer Acronis, der er den globale leder inden for cyberbeskyttelse, i dag sit nye produkt, Acronis Advanced Security + EDR for Acronis Cyber Protect Cloud.

Advanced Security + EDR leverer en innovativ tilgang til effektiv trusselsregistrering, inddæmmelse og afhjælpning ved at reducere den kompleksitet, der findes i andre EDR-løsninger

Acronis Advanced Security + EDR følger etablerede branchestandarder med kortlægning til MITRE ATT&CK®-frameworket og forenkler de komplekse løsninger, der kræves for at holde trit med nutidens sofistikerede trusselsmiljø. Det gør den ved at bruge sin samlede platforms-tilgang, som gør det muligt for it-teams at registrere og forstå avancerede angreb og derefter hurtigt gendanne ved hjælp af funktioner som angrebsspecifik rollback med et enkelt klik. Ved at korrelere hændelser, analysere angrebskæder og præsentere menneskevenlige, guidede fortolkninger reducerer virksomheder tidsafgiften markant på højt specialiserede (og dyre) sikkerhedsanalytikere og time-to-remediate (TTR) i virksomhedsdriften.

Denne meddelelse følger en række udviklinger i virksomheden, der startede med afsløringen af deres innovative, adfærdsbaserede DLP-produkt på RSAC i juni 2022 og for nylig deres opnåede Approved-badge fra AV-TEST for Corporate Endpoint Protection på macOS.

Acronis udfordrer markedet med ny, forenklet EDR-løsning i MSP-klasse“Acronis har været rigtig godt egnet til os, når det kommer til effektiv beskyttelse af slutpunkter,” sagde David Millier, CSO hos Quick Intelligence. “Den enkelte agent, som spiller en dobbelt rolle, var en afgørende faktor, da vi valgte Acronis. Vi er meget glade for at se, at EDR kommer til den samme agent, da det vil hjælpe os med at tage vores kunders cyberbeskyttelse til det næste niveau uden at skulle støtte os til en anden leverandør og en anden agent. Acronis bliver bare ved med at innovere, og vi drager fortsat fordel af det.”

Acronis Advanced Security + EDR er en del af Acronis Cyber Protect Cloud-platformen, der gør det muligt for virksomheder og deres tjenesteudbydere at levere holistisk beskyttelse på tværs af National Institute of Standards and Technologys (NIST) Cybersecurity Framework Core. Dette nye bidrag føjer følgende til Acronis cyberforsvar:

  • ML-drevet hændelseskorrelation og -fortolkning med synlighed af angrebskæden knyttet til MITRE ATT&CK®
  • Integrerede svarmuligheder, herunder et-kliks-, angrebsspecifikke rollbacks
  • Muligheden for at undersøge, afhjælpe, genoprette og lukke sikkerhedshuller integreret med flere funktioner på tværs af Acronis Cyber Protect Cloud-platformen
  • Reduceret kompleksitet og omkostninger via hurtige ændringer gennem den enkelte Acronis-konsol og samlede agent, der tilbyder avanceret sikkerhed med blot et enkelt klik – uden at udrulle flere agenter eller de driftsmæssige udfordringer ved integration med forskellige tredjepartsprodukter

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>