Adobe Stock: Her er de kreative trends for 2021

Adobe Stock er igen klar med deres bud på nye, kreative trends for det kommende år.

Adobe Stock: Her er de kreative trends for 2021
Image source: Adobe Stock/ swillklitch.

Sidste års tendenser omfattede udover fotografering og illustrationer også motion graphics og 3D-gengivelser. I år udvider Adobe endnu engang stock-kataloget og introducerer for første gang nogensinde audio-trends.

Adobe Stock kigger endnu engang ud i fremtiden og offentliggør deres bud på, hvilke kreative trends der bliver kendetegnende for 2021. Tendenserne afspejler de mange udfordringer i 2020, men bærer samtidig præg af optimisme. Stock-kataloger er inspireret af fællesskaber, 90’er vintagestil og illustrationer fyldt med håb, hvor håndholdt kamera og imponerende overgange er i fokus indenfor motion graphics.

Globale rytmer, elektroniske lyde og podtracks

For første gang nogensinde indgår også audio-trends i Adobe Stocks årlige trendrapport, der indeholder de mest efterspurgte kunstnere og genrer og nogle af de bedst sælgende lydklip. 2021 er karakteriseret ved globale rytmer, elektroniske lyde og ikke mindst de bedste lydspor til at understøtte den stigende produktion af podcasts.

Læs mere om de kreative trends i blogpostet her, udforsk de mange stockfotos her og bliv klogere på de enkelte tendenser på YouTube her samt via de forskellige links herunder.

Visuelle trends

Design trends

Motion graphic trends