Alcatel lancerer ny seniortelefon med 3G
Hjem Nyheder Alcatel lancerer ny seniortelefon med 3G

Alcatel lancerer ny seniortelefon med 3G

Af Redaktionen

Alcatel 30.26 er en smart, brugervenlig telefon med 3G til seniorer.

Alcatel lancerer ny seniortelefon med 3G 2Den skaber tryghed i hverdagen, da den har store, tydelige knapper, god lydkvalitet og SOS-knap samt understøtter brug af teleslynge.

Alcatels nye seniortelefon kan også klappes sammen, og den leveres med en længe ventet ladestation.

– Nu lancerer vi Alcatel 30.26 med 3G. I dag er de fleste mobiltelefoner i seniorsegmentet i prisintervallet 600-800 kr. kun 2G-kompatible, siger Peter Frisch, Country Manager for Alcatel i Danmark.

– Vores nye Alcatel 30.26 er nem at holde og lade op, da man bare skal stille den i ladestationen, når man ikke bruger den. Det er noget, som mange kunder efterspørger i dag, siger Peter Frisch.

Med den nye seniortelefon Alcatel 30.26 er det nemt at skrive og se, hvad der står på skærmen, da den har store, ergonomiske knapper, en 2,8” skærm, 2 MP-kamera og Bluetooth 2.1. Telefonen er brugervenlig takket være den medfølgende ladestation og flere lettilgængelige genvejskommandoer på telefonen som fx alarmopkald til SOS og lommelygte. Alcatel 30.26 understøtter også HAC-teleslynge, har plads til et MicroSD-hukommelseskort på op til 32 GB og en hurtig 3G-opkobling.

Alcatel 30.26 kan snart købes i butikkerne til 599 kr. (vejl. pris).

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>