Also Cloud marketplace tilføjer Acronis forbedrede databeskyttelsesfunktioner
Hjem LeverandørAlso Also Cloud marketplace tilføjer Acronis forbedrede databeskyttelsesfunktioner

Also Cloud marketplace tilføjer Acronis forbedrede databeskyttelsesfunktioner

Af Redaktionen

ALSO tilføjer Acronis’ nye og forbedrede backup samt ekstra tjenester på ALSO Cloud Marketplace, som giver kanalpartnere mulighed for at gøre total databeskyttelse og fleksible cloud-tjenester tilgængelige for deres kunder.

Also Cloud marketplace tilføjer Acronis forbedrede databeskyttelsesfunktioner 3ALSO, hvis partnerskab med Acronis går tilbage til 2010, genoptager Acronis’ forbedrede databeskyttelsestjenester, som tilbyder en dybere og mere sofistikeret integration, hvilket resulterer i et nyt niveau af kvalitet og fleksibilitet i tjenester. Acronis Files Cloud giver desktop og mobile brugere et sikkert middel til at få adgang til, synkronisere og dele filer i en brugervenlig, komplet og sikker hosted cloudløsning. Virksomheder, der forsøger at opfylde det hurtigste mulige Recovery Time Objective (RTO), samtidig med at de laver sikre og pragmatiske disaster recovery investeringer, kan nu stole på Acronis Disaster Recovery-as-a-Service direkte fra Cloud Marketplace.

“Vi er glade for at integrere de innovative backup- og cloud-tjenester fra Acronis til Cloud Marketplace. Med funktionerne i Acronis Files Cloud og Acronis DRaaS kan vores forhandlere realisere inkrementelle indtægter og reducere kundeafgang med sikre dataoverførsler, avanceret databeskyttelse og progressive cloud services,” siger Leo Wiegel, European Cloud Manager hos ALSO Cloud Oy.

“Acronis er stolt af at være en del af ALSO Cloud markedsplace, som de anser for en nem måde at tilbyde innovative løsninger til virksomheder, der har brug for pålidelige og afprøvede cloudservices. Acronis Files Cloud og Acronis DRaaS er et glimrende supplement til platformens eksisterende udbud,” siger Jan-Jaap Jager, Chief Revenue Officer hos Acronis.

Acronis’ forbedrede databeskyttelsesfunktioner er nu tilgængelige på ALSO Cloud Marketplace.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>