Alt-i-én-løsning gør det billigt at være elbilist
Hjem Nye Produkter Alt-i-én-løsning gør det billigt at være en elbilist

Alt-i-én-løsning gør det billigt at være en elbilist

Af Redaktionen

Stærkt stigende strømpriser gør især elbilister bekymrede, men med en ny samlet løsning til elbilejere, er det for alvor lettere at spare på elregningen.

Fra november 2021 kan man nemlig få en kombination af populære services til elbilen, der hver især kan sænke strømudgifterne, i et abonnement hos el-leverandøren barry Energy.

Mange elbilister savner overblik og et lademarked, der er nemmere at gennemskue – især prismæssigt. Af samme grund er det ikke helt nemt at springe ud i at blive elbilejer, men det forsøger barry nu for alvor at råde bod på.

CMO for barry Christophe Lephilibert fortæller om den nye abonnementsløsning Home+EV, der slår en række services sammen, som man som forbruger normalt ikke kan få fat på fra en enkelt udbyder. Abonnementet giver elbilejerne mulighed for at sænke ladeudgifterne med en kombination af strøm til spotpris, smart opladning og barrys seneste service; refusion af elafgift på ladning på 1,12 kr/kWh.

“Mange elbilejere har valgt barry, fordi de kan sænke elregningen via den indsigt, man får i strømpriser i appen. Men vi ville gerne tilbyde noget mere, og vi vidste, at mange elbilister kan opnå store besparelser ved af få refusion på ladning, så vi synes, at det var oplagt at tilbyde refusion gennem os.” – udtaler Christophe Lephilibert.

barrys samlede løsning til elbilejere falder på et tørt sted på markedet, for som det ser ud i dag, skal man som elbilist typisk betale for abonnement to steder for at få glæde af refusionen – og så skal man bruge ekstra apps oveni, hvis man f.eks. ønsker indblik i eget forbrug eller smart ladning. Men nu behøver man ikke bruge andet end barry-appen.

Home+EV inkluderer derved en elaftale samt refusion og service til ladeboksen, men også features til smart forbrug til både hjem og bil. barrys nye Tesla Smart Charging feature er f.eks. en automatiseret opladningsfunktion til Tesla-ejere: med denne oplades bilen automatisk, når strømmen er billigst.

Som endnu et element, der skal gøre det nemmere at blive elbilist, kan man nu også købe ladeboks med installation gennem el-leverandøren. barry ønsker derved både at gøre det nemmere for de, der allerede har en elbil, men også for de, der ønsker at træde ind på markedet:

“Står man som ny eller kommende elbilejer, er man typisk i tvivl om, hvad man overhovedet har brug for til at lade sin bil, og her kan barry altså tilbyde en samlet pakke, som er nem at forholde sig til, og som i øvrigt også vil være den billigste løsning for mange elbilister – i hvert fald for de der kører mellem 5.000 og 30.000 km om året.” – siger Christophe Lephilibert.

Alt-i-én-løsning gør det billigt at være elbilistEr man interesseret i at købe en ladeboks gennem barry, leveres selve ladeboksen samt installation og efterfølgende service gennem barrys nye partner Boligens Servicebog.

Har man allerede en ladeboks derhjemme, kan man naturligvis også få fat i barrys løsning Home+EV, forudsat man er berettiget refusion af elafgift på ladning.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>