Alt-i-en-PC: en perfekt løsning til små og mellemstore virksomheder i POS-branchen
Hjem Nye Produkter Alt-i-en-PC: en perfekt løsning til små og mellemstore virksomheder i POS-branchen

Alt-i-en-PC: en perfekt løsning til små og mellemstore virksomheder i POS-branchen

Af Redaktionen

X50V6U3-W kan bruges med operativsystemerne Windows og Linux og kan betjenes effektivt med din finger eller en inputpen.

Alt-i-en-PC: en perfekt løsning til små og mellemstore virksomheder i POS-branchen 2Alt-i-en-PC: Har tilstrækkelig forbindelse til tilbehør som enhedshåndteringsporte, kvitteringsprintere, informationstavler, stregkodescannere, og andre inputenheder. Derudover er det muligt at styre to ekstra skærme via HDMI- og VGA-udgangene, fx til reklameformål og kundeoplysninger. X50V6U3-W er yderst pålidelig, i henhold til industristandard og til en overkommelig pris.

– Touch screen på 39,6 cm (16,6”)
– Støv- og stænkbeskyttelse iht. IP54
– Intel Core I3-Processor
– Op til 32 GB DDR4
– Blæserfri køling
– Mange grænseflader
– Gigabit – Ethernet og WLAN
– Stille drift med minimale servicebehov
– Lavt energiforbrug
– VESA-beslag og stativ

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>