Amadeus udgiver rapport om digitaliseringen af lufthavne
Hjem Nyheder Amadeus udgiver rapport om digitaliseringen af lufthavne

Amadeus udgiver rapport om digitaliseringen af lufthavne

Af Redaktionen

Efterspørgslen efter globale flyrejser stiger, og med begrænset infrastruktur og høj konkurrence presses lufthavnene og deres samarbejdspartnere hele tiden til at være konkurrencedygtige.

Amadeus udgiver rapport om digitaliseringen af lufthavneAmadeus har derfor undersøgt digitaliseringen af verdens lufthavne og udgiver nu den rapport, som undersøgelsen har resulteret i – Airport digital transformation.

I rapporten præsenteres branchespecialisters perspektiv på den digitale transformation af lufthavne med værdifuld indsigt i, hvordan teknologi kan bruges til at bygge fremtidens digitale lufthavne. Den belyser de forskellige procesområder, hvor anvendelsen af teknologi kan give mest værdi, og hvilke succesfaktorer der er vigtigst for den digitale transformation.

Man får også indblik i forskellige teknologityper, der har stor betydning for udviklingen af lufthavne. Fordelene ved denne teknologi spænder fra alt fra omkostningsbesparelser og effektivitet til forbedret passageroplevelse.

Airport digital transformation viser, at verdens lufthavne er godt på vej på deres digitaliseringsrejse, men at der stadig forestår meget arbejde.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>