Anden generation af rygbårne PRO-batterier fra STIHL

Den første generation af rygbårne AR-batterier fra STIHL får nu en opfølger.

Anden generation af rygbårne PRO-batterier fra STIHL 1AR 2000L og AR 3000L er to nye rygbårne batterier til professionelle brugere, der har behov for større kapacitet til længere arbejdspas. Sammenlignet med første generation AR 2000 og AR 3000 (der bibeholdes i sortimentet), har de nye batterier mere energi og bedre ergonomi med det nye AR-bæresystem.

De nye rygbårne batterier AR 2000L og AR 3000L indeholder endnu mere energi end første generation. Energiindholdet er øget med hele 10-25%, og batterierne er egnede til professionelle, som vil have mere glæde af deres maskiner i STIHL PRO batterisystemet.

Samtidig lanceres en ny bæresele, som er tilpasset de nye batterier. Bæreselen AR, med optimeret ventilation og flere justerbare dele, kan tilpasses brugeren, så der opnås perfekt pasform til alle kropstyper.

Bæreselen giver således bedre ergonomi ved både korte og lange arbejdspas.

”De justerbare skulderremme gør det nemt at få rygpladen til at sidde det helt rigtige sted, og den leddelte hoftesele betyder, at sele og batteri følger brugerens bevægelser. Desuden sættes batteriet fast nemt og hurtigt med blot enkelt klik,” forklarer Henrik Tångberg, der er Technical Customer Support hos STIHL Danmark.

Både AR 2000L og AR 3000L har en indbygget STIHL Smart Connector under coveret. Smart Connector er en digital tjeneste, hvor brugeren nemt kan finde nyttig brugsstatistik og historik og få direkte opkobling til forhandlere i forbindelse med service.

LED-skærmen giver en tydelig oversigt over opladnings- og fejlstatus samt Bluetooth-tilslutning. På siden af batterierne er der også en USB-port til opladning af fx mobiltelefon.