Boomi runder 800 partnere og ansætter fem nye topledere
Hjem Dell Technologies Boomi har rundet 800 partnere og ansætter 5 nye topledere

Boomi har rundet 800 partnere og ansætter 5 nye topledere

Af Redaktionen

Efter de seneste års massive vækst har Boomi nu rundet 800 partnere og 20.000 kunder.

Til at lede næste fase ansætter Boomi en række nye ledere.

Low-code integrations-virksomheden Boomi blev sidste år købt af Francisco Partners og TPG for 4 milliarder dollars og løsrev sig derfor fra Dell Technologies.

Siden har Boomi ansat David Meredith som CEO, som har sat turbo på virksomhedens vækst. Boomis partnernetværk tæller derfor nu over 800 partnere verden over, herunder blandt andet Accenture, Capgemini, Deloitte, SAP, Snowflake og NetCompany, samt de tre største cloududbydere AWS, Google Cloud og Microsoft.
”Globale virksomheder og organisationer har med en øget digitalisering i den grad brug for intelligent integration og automatisering,” siger Linda Lindborg, der er salgsansvarlig for Boomi i Danmark og fortsætter:
”Siden pandemiens start har en omlægning af forsyningskæder og et øget behov for at understøtte hjemmearbejde i den grad belastet virksomheder, der allerede var pressede på ressourcer. Samtidig forhindrer silotænkning fortsat virksomheder i at høste værdien af deres data. I den nye virkelighed skal data anvendes til at få nye indsigter, der kan bruges til nye services internt og eksternt, samt i den nye dataøkonomi. Det er en skam, hvis virksomhederne ikke kan udnytte denne voksende mængde data, der potentielt er guld værd for dem.”

Flagskibsplatformen AtomSphere har fået vokseværk

Virksomheder er i dag under et stigende pres for at kommunikere effektivt og i realtid med kunder, partnere og medarbejdere på tværs af lande og lokationer over hele verden. Med et stigende antal enheder og systemer, der skal kommunikere på tværs, er mange virksomheder i gang med en enorm it-modernisering. Boomis AtomSphere-integrationsplatform spiller en afgørende rolle i den it-modernisering for mere end 20.000 virksomheder og organisationer med 65 millioner integrationer blandt kendte virksomheder som f.eks. København Zoo, NNIT og MTHøjgaard i Danmark.
”Boomi gør det muligt for os at skabe strømlinet integration og god forbindelse i realtid mellem vores systemer, så vi altid har én opdateret datakilde, som vi kan bruge på tværs af afdelinger og medarbejdere. Gennem Boomi-platformen kan vi trække og distribuere mere nøjagtige data, og den indsigt, vi opnår gennem denne data, gør det muligt for vores brugere at bruge mindre tid på at lave rapporter og mere tid på at udvikle deres forretning,” siger Ralph Nedergaard, Senior Partner hos Invixo Consulting Group, der er Boomi partner i Danmark.

Nye ledere skal drive missionen videre

Siden begyndelsen af 2022 har David Meredith stået i spidsen for Boomi, og han opruster nu med en række nye profiler til at stå ved sin side. Blandt de nye topledere er Madeline Ling, der bliver Chief Financial Officer (CFO), Marcy Campbell som Chief Revenue Officer (CRO) og Fran Wilson som Chief Marketing Officer (CMO). Derudover skal James Dyson skal stå i spidsen for Global Diversitet, lighed og inklusion i forbindelse med rekruttering.
”Boomi er en virksomhed, der har formået at tage den store omvæltning med nye ejere med en finesse, der har gjort, at vi har oplevet stor vækst. Jeg bygger blot videre på et fantastisk hold af medarbejdere, og glæder mig til at se de nye ledere tage Boomi til det næste niveau.” siger David Meredith, der er CEO hos Boomi.

Boomi runder 800 partnere og ansætter fem nye topledereFlere ressourcer

● Boomi har i dag 20.000 virksomhedskunder, mere end 100.000 brugere og 800 partnere.
● Lær mere om Boomi AtomSphere Platform.
● Udforsk Boomiverse Community.
● Følg Boomi på Twitter, LinkedIn eller YouTube.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>