Apple Watch Series 3 med indbygget mobilforbindelse kan nu købes hos 3
Hjem Nye ProdukterSmartphone Apple Watch Series 3 med indbygget mobilforbindelse kan nu købes hos 3

Apple Watch Series 3 med indbygget mobilforbindelse kan nu købes hos 3

Af Redaktionen

Teleselskabet 3 kan nu afsløre, at Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) med indbygget mobilforbindelse kan bestilles hos 3 i dag. Med indbygget mobilforbindelse kan kunder være online, modtage opkald og sms’e på uret, også selv om de er væk fra deres telefon.

“Vi er meget glade for at være den første teleoperatør, der kan tilbyde Apple Watch Series 3 med indbygget mobilforbindelse. Det er en teknologi, som længe har været efterspurgt – så vi har store forventninger til, hvordan markedet tager imod det”, siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Apple Watch Series 3 med indbygget mobilforbindelse kan nu købes hos 3 1

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 tilføjer nu indbygget mobilforbindelse til verdens mest populære ur. Uanset om man er ude at løbe en tur, svømmer i poolen eller bare prøver at være mere aktiv i hverdagen, så gør Apple Watch Series 3 med mobilforbindelse det muligt at ringe, modtage sms’er og være i kontakt med omverdenen selv uden en iPhone i nærheden. Tredje generation af Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) er en fantastisk træningsmakker med intelligente coaching-funktioner. Det er vandafvisende ned til 50 meter og så kommer uret med en ny barometrisk højdemåler, der måler den relative elevation. Apple Watch Series 3 fås i to modeller. En med GPS og mobilforbindelse og en med GPS – begge med en 70 procent hurtigere dual-core processor og ny trådløs chip.

For at hjælpe kunder i gang har 3 et særligt introduktionstilbud, hvor kunder hos 3 kan få et abonnement til Apple Series 3 (GPS + Cellular)uden beregning de første tre måneder. Herefter vil prisen være 30 kr. om måneden.

Når mobilforbindelsen skal aktiveres med Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), skal kunderne først opdatere deres iPhone til iOS 11.3 og watchOS 4.3 og trykke på Indstillinger > Generelt > Om. Derefter skal kunderne følge instruktionerne og opdatere uret til de nyeste operatørindstillinger.

For flere detaljer besøg: www.apple.dk eller https://www.3.dk/tilbehor/ure-og-armband/apple-watch-3-4g/

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>