Arrow Electronics og Infinidat har indledt europæisk samarbejde
Hjem LeverandørArrow Arrow Electronics og Infinidat har indledt europæisk samarbejde

Arrow Electronics og Infinidat har indledt europæisk samarbejde

Af Redaktionen

It-distributøren Arrow ECS og storage-leverandøren Infinidat har netop indledt et tæt samarbejde om det voksende enterprise storage-marked.

Arrow Electronics og Infinidat har indledt europæisk samarbejde 1

Svenske Fredrik Arveskär er Infinidats chef i Norden og for Benelux-landene

Som en følge af aftalen får Infinidat adgang til Arrows brede netværk af kontakter til stort set alle større partnere og service-provides på tværs af Europa. Aftalen indebærer de skandinaviske lande samt Tyskland, Schweiz, Italien, Israel, Østrig, Den Iberiske Halvø og Benelux-landene.

”Arrow er en betroet rådgiver inden for datalagringssystemer til store virksomheder og organisationer. Vi glæder os til samarbejdet og vi har allerede med stor succes afsluttet de første projekter i nogle af regionerne. Den store vækst i mængden af data er en af de største it-udfordringer, virksomheder og serviceudbydere har, og med vores software-definerede storage-løsninger går vi efter at skabe reel forretningsmæssig værdi for dem,” siger Hanan Altif, der er Channel Director EMEA hos Infinidat.

Infinidats række af enterprise storage-løsninger inkluderer blandt andet virksomhedens software-definerede storage-løsning, InfiniBox, der i kraft af sin teknologi, er lidt af en hybrid og blandt andet adskiller sig ved at have avanceret software, som effektiviserer løsningens hastighed, pålidelighed og evne til at hente og lagre data. I det hele taget har Infinidat fokus på at levere storage-løsninger, der tager højde for de stigende mængder data, alle virksomheder får, samt på virtualiserede data centre, cloud lagring og forbedret analyse af data.

”Infinidat er en innovativ spiller, der har vendt tingene på hovedet i enterprise storage-markedet. De har formået at sammensætte nogle meget interessante og højtydede data storage-løsninger til enterprise markedet, til databeskyttelse, til forretningskontinuitet og til cloud-storage. Det er løsninger til vores kanalpartnere og deres slutkunder. I Infinidat har de fokus på hele livscyklussen for data og på at give slutbrugerne helt nye muligheder for at håndtere og analysere data,” siger Alexis Brabant, der er Vice President Sales i EMA for Arrow.

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>