ASUS lancerer Chromebook Flip C434 – The Best Just Got Better

The best just got better. ASUS Chromebook Flip C434 er en premium og kraftfuld 14” Chromebook, der endnu en gang øger forspringet til sine navnebrødre, når det kommer til brugeroplevelsen af en Chromebook.

ASUS lancerer Chromebook Flip C434 - The Best Just Got Better 1Aldrig før har fristelsen for at forlade det velkendte Windows operativsystem været større, og hvis man før havde overvejet det – så bliver man nu overbevist.

KEY POINTS

  • Premium design med fuld skærm – 14″ firesidet NanoEdge-display med touch, med et 87% skærmområde i en størrelse der svarer til et traditionel 13″ chassis
  • Hurtig, lydløs og energieffektiv – Den nyeste kraftfulde hardware med op til Intel Core i5 CPU, 8 GB RAM og 10 timers batterilevetid
  • Komfortabelt tastatur i fuld størrelse – Responsivt og komfortabelt tastatur med baggrundsbelysning, 360° ErgoLift-hængsel og 1,4 mm tastedybde
  • Oplev Googles økosystem – Hurtig, enkel, sikker og synkroniseret. Administrer dit liv lettere end nogensinde med Chrome OS

Premium design med hele skærmen

Den nye ASUS Chromebook Flip C434 bygger på styrken af sin forgænger (Chromebook Flip C302) for at kunne tilbyde exceptionel funktionalitet kombineret med hårdfør kvalitet. Med et moderne og stilrigt design, præcisionsfremstillet i et aluminiums-chassis og finpudset med elegante diamantskårne anodiserede kanter. Dens raffinerede udseende er det perfekte match for dem, der værdsætter on-the-go bekvemmelighed kombineret med enestående design.

Den nye firesidet NanoEdge 14-tommers skærm er designet til at levere det størst mulige skærmområde i det mindst mulige areal – hvilket gør indhold på skærmen mere fordybende, med færre distraktioner. De ultra-tynde rammer er kun 5 mm brede på siderne, hvilket det største skærmområde (87%) ud af alle Chromebooks.

Hurtig, lydløs og energieffektiv

ASUS Chromebook Flip C434 har fået det nyeste hardware og kommer med en op til Intel Core i5-8200Y processor og op til 8 GB RAM der kan holde det daglige brug kørende problemfrit på alle fronter. Med op til 128 GB lagerplads, har ASUS Chromebook Flip C434 masser af plads til alle brugerens foretrukne apps, dokumenter og mediefiler, og op til 2 TB udvidelse kan øjeblikkeligt tilføjes via microSD slot. Dual-band Wi-Fi 5 (802.11ac) sikrer en pålidelig og stabil forbindelse overalt, og der kan anvendes Bluetooth 4.0 til tilslutning af tilbehør. Den har to USB-C porte samt en standard USB Type-A-port til eksterne enheder. USB-C-portene understøtter dataoverførsel, eksterne skærme og strømforsyning og det langvarige 48Wh batteri giver op til 10 timers batterilevetid.

Komfortabelt tastatur i fuld størrelse

ASUS lancerer Chromebook Flip C434 - The Best Just Got Better 2ASUS Chromebook Flip C434 har et baggrundsbelyst tastatur i fuld størrelse med en imponerende 1,4 mm rejseafstand, hvilket giver en komfortabel og mere præcis skriveoplevelse. Det store touchpad er konstrueret til maksimal komfort, nøjagtighed og præcis kontrol.

Det alsidige 360° ErgoLift-hængsel på ASUS Chromebook Flip C434 holder skærmen sikkert i alle vinkler, så den hurtigt kan vendes til arbejde i bærbar tilstand, til at præsentere indhold i telt tilstand, til at se film i tablet-tilstand – eller noget derimellem.

Når skærmen roteres i bærbar tilstand, har det innovative hængsel har også en dobbelt funktion, der løfter og vipper tastaturet i den perfekte skriveposition. Dette hjælper også med at forbedre den kraftige lyden ved at skabe ekstra resonansrum under den computeren.

Oplev Googles økosystem

Designet til en moderne æra, hvor brugeren har adgang til millioner af Android-apps og de nyeste Chrome-apps til produktivitet, underholdning, holde forbindelse, sociale medier og meget mere. ASUS Chromebook Flip understøtter fuldt ud Android-apps via Google Play, og det har aldrig været nemmere at synkronisere dine yndlingsapps som Google Fotos, kalender og spil mellem din Chromebook og din smartphone. Operativsystemet Chrome OS giver hastighed, enkelhed og sikkerhed, der er afgørende for multitasking af arbejde, uddannelse eller underholdning.

Pris og tilgængelighed

ASUS Chromebook C434 er tilgængelig nu hos udvalgte forhandlere med en vejledende udsalgspris:

  • M3-8100Y/4GB/64GB – 4999 DKK
  • M3-8100Y/4GB/128GB – 5299 DKK
  • i5-8200Y/8GB/128GB – 6999 DKK