AXOR Showers 2019: Puristisk design kombineret med High-End teknologi og innovative egenskaber

Puristiske i designet, perfekte i rummet, fascinerende i vandoplevelsen: sådan præsenterer mærket AXOR deres nye hovedbrusere.

AXOR Showers 2019: Puristisk design kombineret med High-End teknologi og innovative egenskaber 1
AXOR udvider hovedbrusersortimentet med nye varianter med PowderRain.

Med seks runde og seks firkantede varianter gør sortimentet det muligt at skabe et komplet AXOR-badeværelse, fra håndvask til bruser. Det klare, puristiske design med innovative egenskaber er skabt i samarbejde med Phoenix Design og er i handlen nu.

Puristisk klarhed

AXOR hovedbruserne 2019 gør indtryk med et konsekvent puristisk designsprog. Kvadratet eller cirklen er den prægende form – fra hovedbruseren til bruserbøjningen og de passende termostatmoduler. Det runde og firkantede design sætter et markant, nærmest majestætisk præg på badeværelset. De fint slebne og polerede kanter på metalpladen af højeste kvalitet præger stilen, og i kombination med dynamiske stråledyser understreger de det puristiske design. Produkterne får endnu større udstråling, når de forædles med en af de 15 AXOR FinishPlus PVD-specialoverflader.

High-End teknologi og innovative egenskaber

Fremstillet af kvalitetsmetal byder stråleskiverne på 2jet-varianterne på to revolutionerende stråletyper: den bløde, storslåede PowderRain (Gennemstrømning: 16-20 l/min) og den nye Intense PowderRain (Gennemstrømning: 15-18 l/min), en mere intensiv og koncentreret version af den populære stråle. Stråledyserne er kun synlige, så længe bruseren er i funktion. Når der lukkes for vandet, trækker dyserne sig tilbage i stråleskiven. Det gør metalpladen let at rengøre, og samtidig gør bajonettilslutningen det nemt at tage hovedbruseren af og sætte den på igen, hvis den f.eks. skal lægges i blød. Også det integrerede ServiceCard er en innovativ funktion – tryk på en knap for at tage det ud og rengøre sien.