Bærbare computere fra Samsung får Windows 11
Hjem Nye Produkter Bærbare computere fra Samsung får nu Windows 11

Bærbare computere fra Samsung får nu Windows 11

Af Redaktionen

Efter en pause på det Europæiske PC-marked kom Samsung tilbage hos nordiske forhandlere i 2020.

Det betyder, at alle bærbare computere med Windows 10, som Samsung har lanceret i Norden siden 2020, vil kunne opgraderes til Windows 11.

Samtlige af Samsungs bærbare computere med Windows 10, som er udgivet på det svenske, norske, danske og finske marked de seneste to år, kommer til at blive tilbudt opdateringen til Microsofts seneste operativsystem, Windows 11. Det inkluderer samtlige syv modeller, alle konfigurationer, i Galaxy Book-serien fra 2020 og 2021.

Bærbare computere fra Samsung får Windows 11”Det er utroligt vidunderligt at være tilbage på det nordiske marked for bærbare computere. Fordelen ved at være tilbage siden sidste år er, at størstedelen af Samsungs nordiske pc -brugere har en nyere computer, hvilket igen betyder, at de fleste af vores kunder vil kunne opgradere til Windows 11”, siger Claus Holm som er IM Director og Landechef i Samsung Danmark.

Samtlige bærbare Samsung computere, der er blevet lanceret i Norden siden 2020:

  • Samsung Galaxy Book S (2020)
  • Samsung Galaxy Book ION (2020)
  • Samsung Galaxy Book Flex (2020)
  • Samsung Galaxy Book Go (2021)
  • Samsung Galaxy Book (2021)
  • Samsung Galaxy Book Pro (2021)

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>