Bane NOR vælger TCS som IT-leverandør
Hjem TCS Bane NOR har valgt TCS som IT-leverandør

Bane NOR har valgt TCS som IT-leverandør

Af Redaktionen

Bane NOR har valgt Tata Consultancy Services (TCS) som IT-leverandør for at sikre adgangen til det norske jernbanenetværks digitale systemer.

Bane NOR havde behov for en end-to-end IT-partner for bedre at kunne sikre adgangen for ansatte, partnere og togoperatører til Bane NORs IT-systemer.

Som strategisk IT-partner skal TCS, ved hjælp af teams i Norge og Europa, understøtte Bane NOR med IT-tjenester som Identity Governance and Administration (IGA), Identity Lifecycle Management og adgangshåndtering.

”TCS foreslog en grundig plan og proces for at understøtte Bane NOR, og vi er trygge ved vores beslutning om at tildele dem kontrakten. Det var et godt match. Særligt med henblik på TCS’ evne til at fungere som strategisk partner samt selskabets skalerbarhed, fleksibilitet og holistiske tilgang til IGA. Med adgang til både lokale og globale ressourcer viste de, at de kan møde Bane NORs behov” siger Tom Remberg, der er CISO ved Bane NOR.

Bane NOR vælger TCS som IT-leverandørEn vigtig del af IT-projektet er TCS IdentiFence – identitets- og tilgangsstyringsmodulet (Identity and Access management, IAM), som er del af TCS’ Cyber Defence Suite. Platformen anvender automatisering og analyse til at sørge for korrekt adgang til de digitale ressourcer. IdentiFence håndterer identitets- og adgangsrisiko gennem automatiserede sikkerhedskontroller, og sørger for en bedre styring og administration gennem hele livscyklussen vedrørende digital identitet. Den muliggør hurtigere time-to-market, en bedre brugeroplevelse og sikrer compliance- og risikostyrrede adgangskontroller på tværs af både lokal og cloudbaseret infrastruktur.

”Vi er stolte over at blive valgt som Bane NORs samarbejdspartner til at styrke deres identitets- og adgangstjenester. Ved hjælp af TCS IdentiFence kan vi både opgradere Bane NORs identitets- og adgangssadministration og forbedre brugeroplevelsen. Vi glæder os til at tage fat på projektet sammen med Bane NOR og håber, at vi fortsætter et tæt samarbejde fremadrettet” siger Rajan Maheshwari,der er landechef ved TCS Norge.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>