Hjem Finansiel Bank Norwegian kortet har nu Apple Pay!

Bank Norwegian kortet har nu Apple Pay!

Af Redaktionen
Bank Norwegian kortet har nu Apple Pay!

Fra og med i dag, 3. juni, kan Bank Norwegians 1,3 millioner kortkunder i Danmark, Norge, Sverige og Finland benytte Apple Pay – en sikker, hurtig og brugervenlig betalingsmåde.

Lanceringen er i tråd med Bank Norwegians målsætning om at være en fuldt ud digital bank, som tilbyder kunderne sikre og brugervenlige betalingsløsninger.

-Vi er rigtig glade for, at vi nu kan tilbyde vores kortkunder Apple Pay. Bank Norwegian kortet har allerede mange fordele. Med Apple Pay tilføjer vi en ny fordel, som vi håber vil gøre kortet endnu bedre,” siger Tine Wollebekk, Bank Norwegians administrerende direktør.

Det er enkelt og sikkert at betale med Apple Pay. Kunden holder ganske enkelt sin iPhone eller Apple Watch op til en betalingsterminal for at gennemføre en kontaktløs betaling. Alle køb med Apple Pay er sikre, da de hver gang skal bekræftes med Face ID, Touch ID eller et password. Apple Pay kan bruges til nethandel, i dagligvarebutikker, taxaer, restauranter, på kaffebarer og mange flere steder.

Sikkerhed og fortrolighed er centrale i Apple Pay. Når kunderne betaler med Apple Pay, bliver kortnummeret hverken lagret på den enhed, man betaler med, eller på Apples servere. I stedet bliver der oprettet et unikt kontonummer for enheden, som så krypteres og lagres på den enhed, man bruger.

Apple Pay er enkelt at sætte op, enten i Wallet-appen på iPhonen eller i Bank Norwegian appen. Når kunden tilføjer kortet, kan Apple Pay bruges på enheden med det samme. Når kunden handler med Apple Pay, bliver købet godkendt med Face ID eller Touch ID – eller ved at indtaste den kode, man har på enheden.

Apple Pay kan bruges på iPhone, iPad og Mac til hurtigere og nemmere betaling, både i apps og på nettet, uden at man behøver at oprette forskellige kontoer og indtaste betalingsoplysninger flere gange. Apple Pay gør det lettere at betale for mad- og dagligvareleverancer, shopping på nettet, transport og parkering. Apple Pay kan også anvendes til betaling i apps på Apple Watch.

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>