BAUHAUS holder åbent trods alvorligt hackerangreb
Hjem sikkerhed BAUHAUS holder åbent trods alvorligt hackerangreb

BAUHAUS holder åbent trods alvorligt hackerangreb

Af Redaktionen

BAUHAUS blev i weekenden udsat for et alvorligt hackerangreb.

Det betyder, at byggemarkedskæden arbejder på højtryk for fortsat at kunne servicere kunderne.

Varehusene er stadig åbne og det håber BAUHAUS at kunne holde fast i selvom it-systemerne er udfordrede.

De fysiske varehuse er stadig åbne

“Vi har fået rigtig travlt og overalt bliver der kæmpet hårdt for at håndtere situationen. Vores vigtigste fokus er kunderne og fortsat at yde den bedst mulige service. Vores varehuse holder indtil videre åbent som normalt,” fortæller adm. direktør Mads Jørgensen.

BAUHAUS holder åbent trods alvorligt hackerangreb

Mads Jørgensen, adm. direktør i BAUHAUS A/S.

BAUHAUS beder dog kunderne om at have lidt ekstra tålmodighed, da de haltende it-systemer ifølge direktøren volder medarbejderne problemer:

“Som det er nu, kan man stadig køre i BAUHAUS, foretage sine indkøb, betale og køre hjem igen. Vores webshop fungerer også, men vi forventer længere leveringstider end normalt. Vi beder også kunderne have ekstra tålmodighed med vores Kundesupportcenter, der modtager rigtig mange opkald og mails i øjeblikket, og som også kæmper med begrænset adgang til it-systemerne.”

Vil informere løbende på BAUHAUS.dk

“Vi arbejder på højtryk med at adressere IT-udfordringerne. Det er for tidligt at sige noget om, hvor længe vi skal bruge på at få systemerne fuldt tilbage. Vi kan også løbe ind i kapacitetsbegrænsninger på den korte bane ved den nøddrift vi kører med vores it- og betalingssystemer, men indtil videre er vi heldigvis i stand til at holde varehusene åbent,” siger Mads Jørgensen.

BAUHAUS vil løbende informere om udviklingen på www.BAUHAUS.dk, og anbefaler kunder at tjekke eventuelle ændringer i åbningstider her.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>