BLACK FRIDAY: Telia-kunder får særbehandling
Hjem Nyheder BLACK FRIDAY: Telia-kunder får særbehandling

BLACK FRIDAY: Telia-kunder får særbehandling

Af Redaktionen

Eksisterende kunder først. Ud fra det mantra gentager Telia i år successen, med at give alle nuværende kunder eksklusiv adgang til alle Black Friday-tilbud dagen før alle andre.

BLACK FRIDAY: Telia-kunder får særbehandling 2Det er andet år i træk, Telia tilbyder kunderne det, som Telia kalder ”Purple Thursday”.
Black Friday er på rekordtid blevet en shopping-tradition i Danmark. En dag med et væld af tilbud og store besparelser, men også en dag hvor butikker og webshops kæmper en hektisk kamp om nye kunder. Det kan man slippe for som Telia-kunde.

”Med Purple Thursday kan man som Telia-kunde i ro og mag komme ned i den lokale Telia-butik allerede dagen før Black Friday. Tilbuddene er præcis de samme som på selve Black Friday. Men man slipper for stress og sikrer sig mod, at de bedste tilbud er udsolgt”, siger Gustav Berghog, der er privatkundedirektør i Telia.

Det er også muligt at tage en ven med ned i butikken. Han eller hun får også adgang til Purple Thursday-tilbuddene, hvis man er i selskab med en eksisterende Telia-kunde.

Eksisterende kunder først

Telia lancerede konceptet Purple Thursday som et strategisk initiativ i forbindelse med Black Friday sidste år. Ideen er at skabe en tradition, hvor Telia sætter eksisterende kunder i fokus i en uge, hvor alt andet ellers synes at handle om Black Friday og at hente nye kunder ind i butikken.

”Selvfølgelig vil vi gerne have nye kunder. Men det er mindst lige så vigtigt for Telia at behandle vores kunder bedre end vores konkurrenter gør. Det er en del af vores strategi, at vi sætter eksisterende kunder først. Telia arbejder målrettet med at fjerne såkaldte pain points for vores kunder. Al virakken og kampen om de bedste tilbud er måske et lille pain point, men det er alligevel noget, vi gerne vil skåne vores kunder for”, siger Gustav Berghog.

Navnet Purple Thursday spiller på, at Telias logofarve er lilla – Purple – og Thursday simpelthen fordi, det foregår om torsdagen; dagen før Black Friday.

Tilbuddene er de samme i alle Telias butikker landet over, ligesom tilbuddene er de samme til Purple Thursday som på selve Black Friday.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>