Black Weekend-tilbud: Nye tilbud fra den 26. november på Nokia Smart TV’er og Streaming-enheder
Hjem Nyheder Black Weekend-tilbud: Nye tilbud fra den 26. november til den 29. november på Nokia Smart TV’er og Streaming-enheder

Black Weekend-tilbud: Nye tilbud fra den 26. november til den 29. november på Nokia Smart TV’er og Streaming-enheder

Af Redaktionen

Forbrugere på jagt efter et nyt smart TV kan se frem til Black Friday i år, når der i en begrænset periode kommer til at være attraktive priser på Nokia Smart TV’er og Streaming-enheder.

StreamView GmbH, producenten bag det moderne Nokia Smart TV og set-top-bokse i Europa, annoncerer nu en række attraktive Black Friday-priser på Nokia Smart TV’er, Nokia Streaming Box og på Nokia Terrestrial Receiver fra den 26. november til den 29. november.

Nokia Smart TV’er og Streaming-enheder med Android TV
Nokia Smart TV’er og Streaming-enheder under Nokia-brandet er alle styret af Android TV-operativsystemet. Det giver seeren en alsidig, men bekendt Android-oplevelse vist på deres TV-skærm. Derudover har systemet et højt sikkerhedsniveau og certificeringer fra Google, så du kan downloade apps sikkert. Brugere kan hente op imod 7.000 apps fra Google Play-butikken, herunder kendte streamingtjenester såsom Netflix, Disney+, Prime Video og YouTube, foruden alle dine eksisterende favoritkanaler. Derudover har du mulighed for at hente spil og musiktjenester til fjernsynet.

Nokia Smart TV byder på 4K Ultra HD-paneler, Dolby Vision og Dolby Audio, så du er sikret den bedste visuelle oplevelse og den lækreste lyd. Med indbygget Google Chromecast er det muligt at skærmdele video, spil, billeder eller andet indhold direkte fra din mobile enhed på dit Nokia Smart TV. Med Google Assistant indbygget kan du styre fjernsynet med din stemme og hidkalde de seneste fitness-videoer via YouTube eller starte de nyeste film.

Nokia Streaming-enheder er en ny og prisvenlig måde at opgradere dit gamle TV med Android TV. Nokia Streaming-enhederne er lette at sætte op og fungerer med alle typer fjernsyn, der har en HDMI-port eller endda analoge audio-video-porte. Bare sæt strømstikket i, forbind enheden til fjernsynet og internettet og så er du kørende kun 10 minutter senere.

Black Weekend-tilbud: Nye tilbud fra den 26. november på Nokia Smart TV’er og Streaming-enheder

Alle enheder kombinerer den velkendte stil, kvalitet og det nordiske, minimalistiske design, som Nokia-produkter har været kendt for. Den elegante, stemmestyrede Bluetooth-fjernbetjening er ergonomisk korrekt designet, og belysningen i tasterne hjælper dig med at finde den rette knap – selv i mørke rum. Og med dedikerede Netflix- og YouTube-knapper kommer du hurtigt i gang med at se din yndlingsserie.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>