Automatisk kladde
Hjem PartnerZone Bolt annoncerer med nyt partnerskab personlig ulykkesforsikring foruden til elløbehjuls-brugere som eneste operatør i Danmark

Bolt annoncerer med nyt partnerskab personlig ulykkesforsikring foruden til elløbehjuls-brugere som eneste operatør i Danmark

Af Redaktionen

Et nyt partnerskab mellem den største operatør af el-løbehjul i Europa, Bolt, og Allianz, der blandt andet tilbyder forsikringsløsninger, betyder, at man som bruger af Bolts el-løbehjul nu bliver omfattet af en personlig ulykkesforsikring foruden den lovpligtige ansvarsforsikring.

Partnerskabet og forsikringsaftalen, der indtil videre løber i tre år, dækker brugere af Bolts el-løbehjul på tværs af 26 lande i Europa, herunder Danmark.

Med begge typer forsikringer med i lejeprisen betyder det, at brugerne af Bolts elløbehjul ikke kun er forsikret, såfremt man forårsager skader på en tredjepart (ansvarsforsikringen). Med den personlige ulykkesforsikring er man også omfattet af en forsikring, der dækker slemme selvpåførte skader, hvis uheldet skulle være ude.

Og dermed går Bolt forrest i branchen:

Automatisk kladde“Hos Bolt er vi dedikerede til at sikre, at vores el-løbehjul er så sikre som muligt, og vi arbejder hele tiden på flere sikkerhedsfunktioner for både brugere og fodgængere omkring dem. Men desværre sker der stadig ulykker. Vi ser denne aftale som endnu et skridt, der skal sikre, at driften af el-løbehjul i Danmark sker med ansvarlighed i højsædet. Ligesom vi har valgt at lukke for udlejning om natten i løbet af weekenden for at minimere risikoen for uheld, iværksætter vi nu en forsikringsløsning, der sætter brugernes ve og vel først,” siger Christian Thomassen, Public Policy Manager hos Bolt i Norden.

“Allianz har været på forkant som katalysator for fremtidens urbane og nye mobilitet. Derfor er vi ekstremt stolte over at styrke og udvide vores partnerskab med en af de hurtigst voksende mobilitetsvirksomheder i Europa,” siger Michael Maicher, chef for ny mobilitet for globale strategiske partnerskaber hos Allianz Partners.

Danmark er et foregangsland

I henhold til dansk færdselslovgivning er det lovpligtigt, at skader forvoldt af motordrevne køretøjer skal være dækket af en forsikring i et ansvarsforsikringsselskab. Partnerskabet med Allianz tager udgangspunkt i et ønske om at implementere en lignende lovgivning på tværs af 26 europæiske markeder.

“Vi kan være stolte af Danmark og dansk lovgivning, som sætter et godt eksempel for, hvordan vi sikrer vores brugere bedst muligt. Med implementeringen af den nye forsikringsramme går vi skridtet videre og harmoniserer den dækning, vi tegner i hele EU med hensyn til både vores brugeres ansvar over for tredjepart og deres personskader i forbindelse med hændelser,” siger Christian Thomassen.

Aftalen mellem Allianz Partners og Bolt er allerede implementeret på enkelte europæiske markeder og bliver i løbet af de kommende måneder udrullet til de resterende markeder, herunder Danmark.

Stort fokus på sikkerhed

Sikkerhed er afgørende for Bolt, og derfor har virksomheden desuden oprettet et “Safety Toolkit”, som er en måde at tilskynde alle Bolt-brugere til at være mere ansvarlige for deres egen sikkerhed.

Denne værktøjskasse kan findes i Bolt-appen og indeholder elementer som ‘Beginner Mode’, der begrænser den maksimale hastighed og lærer brugeren at betjene en elektrisk scooter, sikkerhedstips for begyndere og oplysninger om lokale regler for mikro-mobilitet. I appen opfordrer Bolt også alle brugere til at bære hjelm.

“Brugernes sikkerhed er vores absolutte topprioritet, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for proaktivt at uddanne både nye og eksisterende brugere af el-løbehjul om sikkerhedsforanstaltninger, god parkeringsadfærd, og hvordan man kører ansvarligt på el-løbehjul,” siger Christian Thomassen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>