Boomi accelererer it-modernisering for AWS-kunder med ny løsning

Virksomheder og organisationer, der anvender Amazon Web Services (AWS) cloud-løsning, får nu en kærkommen håndsrækning af integrationsplatformen Boomi, der er en del af Dell Technologies.

Boomi accelererer it-modernisering for AWS-kunder med ny løsning

De har netop udviklet en ny løsning til virksomheder på AWS-platformen, der skærer integrations-processer, der normalt tager dage at implementere, ned til under en time at gennemføre.

Samtidig er Boomi blevet AWS Public Partner og kan derfor også hjælpe offentlige organisationer, der har deres cloud-applikationer hos AWS.

Virksomheder, der arbejder på at modernisere deres it-arkitektur, har brug for at kunne integrere data fra deres mange forskellige it-systemer, så de tilsammen giver brugerne en integreret oplevelse. Til de virksomheder, der bruger Amazon Web Services, har Boomi udviklet en ekstrem hurtig integrationsløsning, der kan skalere og køre flere integrationsprocesser samtidigt.

AWS-kunder har i dag mulighed for at bruge Boomi-platformen til at designe og opbygge deres applikations- og begivenhedsdrevne dataintegrationer. Boomi Molecule on AWS Quick Start blev introduceret i 2019 og via den nye Boomi Kubernetes Molecule på AWS Quick Start kan virksomheder drastisk skære ned i den tid, det tager at implementere en Boomi Molecule på Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS).

Herved kan virksomheder reducere hundredvis af processer, der normalt vil tage dage at implementere, til kun et par enkle trin, der tager mindre end en time. Ved at anvende Boomis Molecule-installation kan virksomheder nemt skalere op ved at bruge de referencearkitekturer og implementeringsguider, der også er frit tilgængelige. Og de kan lige så nemt skalere ned igen, når behovet for ekstra kapacitet er væk.

“Vi arbejder konstant på at gøre virksomheders migrering til skyen lettere og hjælpe dem med at modernisere deres it-arkitektur med de mange applikationer en virksomhed i dag benytter sig af. Vores platformsbaserede tilgang gør at virksomhederne nemt kan integrere de mange forskellige applikationer, der skal til, for at de kan tilbyde deres kunder en integreret oplevelse. Den nye løsning forenkler processen med at skabe integrerede oplevelser og fremskynder cloud-modernisering af AWS-projekter”, siger Linda Lindborg, der er salgsansvarlig for Boomi i Danmark og Norge.

Boomi bliver samtidig AWS partner til den offentlige sektor

Ved at tilslutte sig AWS Public Sector Partner programmet kan Boomi nu hjælpe offentlige virksomheder med at modernisere og transformere applikationer og IT, der kører på AWS, til bedre at betjene borgere og samfund. Boomis deltagelse i dette program vil også hjælpe de videregående uddannelsesinstitutioners bestræbelser på at understøtte fjernundervisning, sikre deres modstandskraft og sikre god overgang til fysisk undervisning, når det for alvor bliver aktuelt igen.