Bowers & Wilkins hæver niveauet med Px7 S2e og leverer trådløse hovedtelefoner med endnu bedre ydeevne end sin forgænger
Hjem NYE PRODUKTER Bowers & Wilkins hæver niveauet med Px7 S2e og leverer trådløse hovedtelefoner med endnu bedre ydeevne end sin forgænger

Bowers & Wilkins hæver niveauet med Px7 S2e og leverer trådløse hovedtelefoner med endnu bedre ydeevne end sin forgænger

Af Redaktionen
  • De nye Px7 S2e bygger videre på sin forgængers multi-prisvindende status som en af de mest roste trådløse hovedtelefoner i sin kategori

  • Bowers & Wilkins leverer betydelige fremskridt inden for overordnet lydkvalitet med opgraderet og højtydende DSP (Digital Signal Processing) og giver flere muligheder med nye lydindstillinger

  • Den nye model fås i Antracitsort, Ocean Blue og Cloud Grey og lanceres ligeledes i en fjerde helt ny farve, Forest Green
  • Px7 S2e giver komplet kontrol via Bowers & Wilkins Music App til opsætning, finjustering og direkte musikstreaming samt justerbar EQ og understøttelse af Voice Assistant

Bowers & Wilkins er klar med deres nye premium hovedtelefoner, Px7 S2e, som er en videreudviklet udgave af de prisvindende og aktive støjreducerende, trådløse Px7 S2­-hovedtelefoner, der har gået sin anmelderroste sejrsgang verden over.

Bowers & Wilkins har skabt sig et enestående ry for at fremstille hovedtelefoner, der leverer den mest detaljerige, naturlige og fordybende lyd, der afspejler kunstnerens visioner for musikken.

Den nye Px7 S2e er den seneste tilføjelse til mærkets meget succesfulde portefølje af førsteklasses hovedtelefoner, som alle er udviklet med den samme True Sound-filosofi i tankerne.

Optimeret til endnu bedre lydkvalitet

Nøglen til Px7 S2e’s enestående lydkvalitet er en omfattende opgraderet DSP (Digital Signal Processing), som er optimeret af Bowers & Wilkins til at levere enestående ydeevne med alle typer af streamet musik – inklusive 24-bit high-res lydkvalitet fra kompatible streamingtjenester. Den opgraderede DSP har ligeledes givet Bowers & Wilkins’ ingeniører mulighed for at genindstille Px7 S2es akustiske platform for at levere uovertruffen detaljerigdom, dynamik og dybde.

Px7 S2e fortsætter med at bruge specialdesignede 40 mm-drivere, som er specielt udviklet til høretelefonlytning. Driverne sikrer en ultrahurtig respons, så enhver nuance i musikken gengives tro mod originalindspilningen, samtidig med at de sikrer en ekstremt lav i forvrængning og gengiver lydbilledet med nøjagtig præcision.

Bowers & Wilkins hæver niveauet med Px7 S2e og leverer trådløse hovedtelefoner med endnu bedre ydeevne end sin forgængerDrivenhederne er ligeledes omhyggeligt vinklet inde i hver ørekop for at sikre en ensartet afstand i forhold til lytterens øre på tværs af den enkelte drivers overflade, hvilket igen genskaber et mere naturligt og fordybende lydbillede.

Px7 S2e kombinerer sin kraftfulde opgraderede DSP og højtydende driver-konfiguration med Qualcomms aptX’s adaptive trådløse teknologi for automatisk at optimere trådløs musiktransmission fra kompatible telefoner, tablets og computere.

USB-C og hovedtelefonkabler med 3,5 mm-stik er begge inkluderet i den medfølgende bæretaske.

Fjern uønsket støj, ikke din musik

Px7 S2e bruger Bowers & Wilkins-optimeret støjreduktionsteknologi til effektivt at udelukke uønsket støj uden at skade musikaliteten. Seks højtydende mikrofoner arbejder sammen for at levere de bedste resultater: to måler output fra hver driver, to reagerer på støj fra omgivelserne, og to giver enestående stemmeklarhed med forbedret støjundertrykkelse for krystalklare telefonopkald. Den omhyggelige placering og vinkling af disse mikrofoner forbedrer ydeevnen selv i de mest støjende miljøer.

Music App tilbyder fuld kontrol

Som alle nyere Bowers & Wilkins hovedtelefoner samarbejder Px7 S2e direkte med Bowers & Wilkins Music App for give lytteren ultimativ kontrol, konfigurationsmuligheder og en gnidningsløs brugeroplevelse. Appen kan bruges til at parre Px7 S2e med en lang række Bluetooth-enheder, finjustere lyden med EQ, kontrollere niveauet for støjreduktion samt monitorere hovedtelefonernes batteriniveauer.

Musikken streames fra kompatible streamingplatforme, herunder Deezer, last.fm, NTS Radio, Qobuz, TIDAL og TuneIn, og det er let at sende musikken til andre Bowers & Wilkins-produkter via appen, såsom den anerkendte Zeppelin-højtaler.

Fysiske betjeningsknapper på hver ørekop giver fuld kontrol – selv uden appen – ligesom telefons stemmeassistent let aktiveres ved et tryk på en knap.

Med 30 timers batterilevetid kan Px7 S2e spille hele dagen lang – og mere til – på kun én opladning. Er tiden knap, og er der kun mulighed for at benytte opladeren i 15 minutter, giver en sådan lynhurtig genopladning op til syv timers ekstra lyttetid.

Brugere af Android-enheder kan også anvende Google Fast Pair, med automatisk understøttelse af Googles Find My Device-tjeneste, hvis man skulle komme til at forlægge sine hovedtelefoner et uvant sted.

Premium finish, ultimativ komfort

Px7 S2e er tilgængelig i fire flotte farver: Antracitsort, Ocean Blue, Cloud Grey og Forest Green. Alle modeller er skabt af materialer af høj kvalitet og omhyggeligt designet til at sikre en komfortabel, langtidslytning. Den nye model bevarer sin slanke form, lette vægt og luksuriøse memory foam-ørepuder, der perfekt indkapsler og skåner dine ører med ultimativ komfort, uanset hvor længe du lytter.

“Jeg er glad for, at holdet har været i stand til at bygge videre på Px7 S2’s fortræffeligheder. Vi udfordrer altid os selv til at gøre det bedre, og med den nye Px7 S2e har vores ingeniører virkelig overgået sig selv. Jeg kan ikke vente med at se vores kunders reaktion på vores seneste hovedtelefonlancering,” siger Dave Sheen, Brand President for Bowers & Wilkins.

Px7 S2e er til salg fra 19. september for 3199 DKK / 4998 SEK / 4998 NOK fra HiFi-Klubben.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>