Hjem Efter Arbejde BRA lancerer en ny international rute til Scandinavian Mountains Airport til årets vintersæson

BRA lancerer en ny international rute til Scandinavian Mountains Airport til årets vintersæson

Af Redaktionen
BRA lancerer en ny international rute til Scandinavian Mountains Airport til årets vintersæson

Nu bliver skiløb på SkiStars destinationer i Trysil og Sälen lettere tilgængeligt. Fra den 19.

Fra den 19. december i år kan danske skientusiaster vælge mellem endnu en flyverute, når de vil besøge de populære destinationer i Norge og Sverige, og det gør rejsen både enklere og mere effektiv.

Ruten fra Midtjylland og Aarhus Airport bliver den næste i en række flyvninger til Scandinavian Mountains Airport, hvor BRA allerede har en indenrigsrute fra Stockholm. SAS og Alsie tilbyder også flyvninger til Scandinavian Mountains Airport, og nu kommer der således endnu en international rute med BRA.

-Den nye rute fra Århus giver danske skientusiaster flere valgmuligheder og et godt supplement til udbuddet af ruter i tråd med vores målsætning om at gøre fjeld og naturoplevelser tilgængelige for flere. SAS har tidligere annonceret, at de vil åbne en rute fra København den 26. december i år. Vi er stolte af, at BRA satser på flyvninger til os og ser frem til en vintersæson, hvor vi efter lang tids venten kan byde internationale gæster velkomne, siger Stefan Sjøstrand, adm. dir. og koncernchef i SkiStar.

Trysil og Sälen er populære feriemål, sommer såvel som vinter, og danske skientusiaster er nogle af dem, der udgør en stor andel af besøgende til destinationerne og SkiStars anlæg hver vinter. Når det svenske flyselskab BRA åbner en ny international rute fra Aarhus Airport til Scandinavian Mountains Airport, er skiløb hos SkiStar Sälen kun 10-20 minutter væk og SkiStar Trysil blot 40 minutter. Flyvningerne med BRA påbegyndes den 19. december og vil ankomme til Scandinavian Mountains Airport torsdage og søndage.

Ferie med god klimasamvittighed

Flyselskabet BRA har siden 2018 tilbudt sine passagerer fossilfrit biobrændstof og har høje ambitioner om at være et effektivt og kundevenligt rejsealternativ, som ikke går på kompromis med miljøet og klimasmarte valg. Deres målsætning er at være klimaneutrale inden 2030. Flyselskabet vil betjene ruten med topmoderne propelfly af typen ATR 72-600, som er verdens mest klimaeffektive indenrigsfly, og BRA kompenserer for alle CO2-emissioner uden ekstra omkostninger for passagererne.

-BRA’s fokus på miljø og klima er i tråd med det, vi har hos SkiStar. Det giver os tryghed, at vi igennem dette samarbejde kan tilbyde et godt rejsealternativ med fokus på at passe på vores gæster og naturen. At samarbejde med et flyselskab som BRA gør os trygge ved, at vi arbejder hen mod samme mål, afslutter Stefan Sjøstrand.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>